Six Hair Styling

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Six Hair Styling

Contactgegevens Six Hair Styling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Six Hair Styling: address, phone, fax, email, website, opening hours

Six Hair Styling

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Dinant 42; 5530; Yvoir (Spontin), België

Telefoon (phone): 083 69 95 28 (+32-083 69 95 28) 083 69 95 28 (+32-083 69 95 28)

Fax (fax): +32 (82) 552-84-23 +32 (82) 552-84-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Six Hair Styling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Six Hair Styling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Six Hair Styling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Six Hair Styling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Six Hair Styling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Six Hair Styling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Six Hair Styling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Six Hair Styling
Products information Six Hair Styling

BTW identificatienummer (tax): BE07449249267
Ondernemingsnummer: 3917968750
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Six Hair Styling zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Six Hair Styling
(Get full report from official database of BE for Six Hair Styling)

Aanvulling soorten activiteiten voor Six Hair Styling
Addition kinds of activities for Six Hair Styling

335504. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
25210202. Kasten, kantoor: hout | Cabinets, office: wood
50940201. munten | Coins
58120000. Eten plaatsen | Eating places
92240401. Brandbescherming, federale overheid | Fire protection, federal government

Werken bij Six Hair Styling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Six Hair Styling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Six Hair Styling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Six Hair Styling. Looking for open vacancies in other companies

 • keukenhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

 • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

 • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

 • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

 • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

 • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Vaste Job

  Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

 • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

  Regio: PERK

  Bedrijf: ELECTRO 80

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

  Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

 • zaalmedewerker (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

  Type: Flexijob

  Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van Six Hair Styling in sociale netwerken
Look for responds of Six Hair Styling in social networks

Lees alle opmerkingen voor Six Hair Styling. Laat een reactie achter voor Six Hair Styling. Six Hair Styling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Six Hair Styling. Leave a respond for Six Hair Styling. Six Hair Styling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Six Hair Styling op de google maps. Adres en contacten Six Hair Styling
Location of Six Hair Styling on the google maps. Address and contacts of Six Hair Styling

Andere gerelateerde bedrijven als come Six Hair Styling Six Hair Styling: Algemene Dakwerken D.K.B. Construct BVBA | CITIBANK | Fugitives | DIAGNOSTIC PRODUCTS CORPORATION BELGIUM BVBA | TOP STYLE

Other related companies as Six Hair Styling: Algemene Dakwerken D.K.B. Construct BVBA | CITIBANK | Fugitives | DIAGNOSTIC PRODUCTS CORPORATION BELGIUM BVBA | TOP STYLE

Six Hair Styling is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Six Hair Styling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449249267. Het bedrijf Six Hair Styling bevindt zich op het adres: Chaussée de Dinant 42; 5530; Yvoir (Spontin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Six Hair Styling zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Six Hair Styling is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Six Hair Styling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Six Hair Styling, openstaande posities, locatie van Six Hair Styling op de kaart.

Six Hair Styling is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Six Hair Styling, company assigned to the tax number BE07449249267. The company Six Hair Styling is located at the address: Chaussée de Dinant 42; 5530; Yvoir (Spontin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Six Hair Styling were not found.
The main activity of Six Hair Styling is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Six Hair Styling is not available. You also can look at reviews of Six Hair Styling, open positions, location of Six Hair Styling on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Six Hair Styling, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Six Hair Styling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Six Hair Styling, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Six Hair Styling, employees, financial statistics.