SINCLAIR HERENTALS

Contactgegevens SINCLAIR HERENTALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINCLAIR HERENTALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINCLAIR HERENTALS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nederrij 95; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 42 98 (+32-014 21 42 98) 014 21 42 98 (+32-014 21 42 98)

Fax (fax): +32 (82) 976-53-14 +32 (82) 976-53-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINCLAIR HERENTALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINCLAIR HERENTALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINCLAIR HERENTALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINCLAIR HERENTALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINCLAIR HERENTALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINCLAIR HERENTALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINCLAIR HERENTALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINCLAIR HERENTALS
Products information SINCLAIR HERENTALS

BTW identificatienummer (tax): BE09746490478
Ondernemingsnummer: 8970581054
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in SINCLAIR HERENTALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINCLAIR HERENTALS
(Get full report from official database of BE for SINCLAIR HERENTALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINCLAIR HERENTALS
Addition kinds of activities for SINCLAIR HERENTALS

7377. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
573102. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
26210904. Gebouwpapier en velden, anders | Building paper and felts, nec
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
47310104. Vrachtvervoer makelaars | Truck transportation brokers
51990207. curiosa | Curios

Werken bij SINCLAIR HERENTALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINCLAIR HERENTALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINCLAIR HERENTALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINCLAIR HERENTALS. Looking for open vacancies in other companies

 • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

 • MONTEUR (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

 • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

 • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

 • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

 • Test Lead (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRIGHTEST

  Type: Vaste Job

  Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

 • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

Zoek naar antwoorden van SINCLAIR HERENTALS in sociale netwerken
Look for responds of SINCLAIR HERENTALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINCLAIR HERENTALS. Laat een reactie achter voor SINCLAIR HERENTALS. SINCLAIR HERENTALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINCLAIR HERENTALS. Leave a respond for SINCLAIR HERENTALS. SINCLAIR HERENTALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINCLAIR HERENTALS op de google maps. Adres en contacten SINCLAIR HERENTALS
Location of SINCLAIR HERENTALS on the google maps. Address and contacts of SINCLAIR HERENTALS

Andere gerelateerde bedrijven als come SINCLAIR HERENTALS SINCLAIR HERENTALS: CORNELIUS MICHAELI | GARAGE DE L'EURO-MOBILE | VANDEBROEK-INTERIEUR NV | Caeyman U | FR. DELMOTTE

Other related companies as SINCLAIR HERENTALS: CORNELIUS MICHAELI | GARAGE DE L'EURO-MOBILE | VANDEBROEK-INTERIEUR NV | Caeyman U | FR. DELMOTTE

SINCLAIR HERENTALS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINCLAIR HERENTALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09746490478. Het bedrijf SINCLAIR HERENTALS bevindt zich op het adres: Nederrij 95; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SINCLAIR HERENTALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINCLAIR HERENTALS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINCLAIR HERENTALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINCLAIR HERENTALS, openstaande posities, locatie van SINCLAIR HERENTALS op de kaart.

SINCLAIR HERENTALS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINCLAIR HERENTALS, company assigned to the tax number BE09746490478. The company SINCLAIR HERENTALS is located at the address: Nederrij 95; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SINCLAIR HERENTALS were not found.
The main activity of SINCLAIR HERENTALS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SINCLAIR HERENTALS is not available. You also can look at reviews of SINCLAIR HERENTALS, open positions, location of SINCLAIR HERENTALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINCLAIR HERENTALS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINCLAIR HERENTALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINCLAIR HERENTALS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINCLAIR HERENTALS, employees, financial statistics.