Simeon

Contactgegevens Simeon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Simeon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Simeon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Léon Theodor 17; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 428 60 41 (+32-02 428 60 41) 02 428 60 41 (+32-02 428 60 41)

Fax (fax): 02 428 60 41 (+32-02 428 60 41) 02 428 60 41 (+32-02 428 60 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Simeon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Simeon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Simeon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Simeon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Simeon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Simeon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Simeon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Simeon
Products information Simeon

BTW identificatienummer (tax): BE07373718261
Ondernemingsnummer: 6344024658
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Simeon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Simeon
(Get full report from official database of BE for Simeon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Simeon
Addition kinds of activities for Simeon

20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
22210309. taffetas | Taffetas
33410000. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
75320201. Lettering, automotive | Lettering, automotive

Werken bij Simeon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Simeon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Simeon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Simeon. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

 • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

 • Productie arbeider: NACHTPLOEG M/V Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE KIM'S CHOCOLATES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dé chocoladefabrikant van de streek, Kim's Chocolates, die pralines en chocoladerepen voor eigen fabrikaat produceert, zoeken we productie arbeiders. Je verpakt manueel pralines en chocoladerepen, je stapelt dozen en paletten en je reinigt gietvormen. Je bent bereid om op afroepbasis te werken in een zoete productieomgeving. Je werkt nauw samen met andere collega's

 • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

 • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GO-SOLAR

  Type: Vaste Job

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

 • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

 • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

Zoek naar antwoorden van Simeon in sociale netwerken
Look for responds of Simeon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Simeon. Laat een reactie achter voor Simeon. Simeon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Simeon. Leave a respond for Simeon. Simeon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Simeon op de google maps. Adres en contacten Simeon
Location of Simeon on the google maps. Address and contacts of Simeon

Andere gerelateerde bedrijven als come Simeon Simeon: Steegmans | BERNARD HANUS | Rederij Intermas NV | BECKY?S PET BOARDING | Wylleman Jan

Other related companies as Simeon: Steegmans | BERNARD HANUS | Rederij Intermas NV | BECKY?S PET BOARDING | Wylleman Jan

Simeon is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Simeon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07373718261. Het bedrijf Simeon bevindt zich op het adres: Rue Léon Theodor 17; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 870,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Simeon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Simeon is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Simeon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Simeon, openstaande posities, locatie van Simeon op de kaart.

Simeon is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Simeon, company assigned to the tax number BE07373718261. The company Simeon is located at the address: Rue Léon Theodor 17; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 870,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Simeon were not found.
The main activity of Simeon is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Simeon is not available. You also can look at reviews of Simeon, open positions, location of Simeon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Simeon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Simeon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Simeon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Simeon, employees, financial statistics.