Silvio

Contactgegevens Silvio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silvio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silvio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Andrieux 55; 7370; Dour (Elouges), België

Telefoon (phone): 065 65 32 16 (+32-065 65 32 16) 065 65 32 16 (+32-065 65 32 16)

Fax (fax): +32 (57) 905-89-19 +32 (57) 905-89-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silvio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silvio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silvio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silvio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silvio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silvio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silvio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silvio
Products information Silvio

BTW identificatienummer (tax): BE01779479980
Ondernemingsnummer: 4950958251
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silvio
(Get full report from official database of BE for Silvio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silvio
Addition kinds of activities for Silvio

31310201. tellers | Counters
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
38290214. Regenmeters | Rain gauges
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
39990204. Haar netjes | Hair nets
59899902. Hout (brandstof) | Wood (fuel)
59999907. Canvas producten | Canvas products
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij Silvio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silvio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silvio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silvio. Looking for open vacancies in other companies

 • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

 • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Studentenjob

  all round medewerker in Frituur

 • Jobstudent Kelner (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 1898 THE POST

  Type: Studentenjob

  1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

 • Financial controller (niveau A) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

  Type: Vaste Job

  OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

 • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

 • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van Silvio in sociale netwerken
Look for responds of Silvio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silvio. Laat een reactie achter voor Silvio. Silvio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silvio. Leave a respond for Silvio. Silvio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silvio op de google maps. Adres en contacten Silvio
Location of Silvio on the google maps. Address and contacts of Silvio

Andere gerelateerde bedrijven als come Silvio Silvio: STICHT. LODEWIJK DE RAET | Coiffure Martine | GEERT QUAGHEBEUR | VRIJE BASISSCHOOL | Bohl H

Other related companies as Silvio: STICHT. LODEWIJK DE RAET | Coiffure Martine | GEERT QUAGHEBEUR | VRIJE BASISSCHOOL | Bohl H

Silvio is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silvio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01779479980. Het bedrijf Silvio bevindt zich op het adres: Rue des Andrieux 55; 7370; Dour (Elouges). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Silvio is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silvio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silvio, openstaande posities, locatie van Silvio op de kaart.

Silvio is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silvio, company assigned to the tax number BE01779479980. The company Silvio is located at the address: Rue des Andrieux 55; 7370; Dour (Elouges). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Silvio is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Silvio is not available. You also can look at reviews of Silvio, open positions, location of Silvio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silvio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silvio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silvio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silvio, employees, financial statistics.