Silvia

Contactgegevens Silvia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silvia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silvia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Margote 43; 9260; Wichelen, België

Telefoon (phone): 052 42 52 52 (+32-052 42 52 52) 052 42 52 52 (+32-052 42 52 52)

Fax (fax): +32 (61) 546-68-96 +32 (61) 546-68-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silvia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silvia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silvia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silvia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silvia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silvia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silvia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silvia
Products information Silvia

BTW identificatienummer (tax): BE08278991699
Ondernemingsnummer: 1026641845
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Silvia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silvia
(Get full report from official database of BE for Silvia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silvia
Addition kinds of activities for Silvia

7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
01799911. Guava Grove | Guava grove
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
42120401. Meubilair verplaatsen, lokaal: zonder opslag | Furniture moving, local: without storage
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair

Werken bij Silvia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silvia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silvia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silvia. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

 • Installateur fonteinen (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

 • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

 • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: POLLET-GEKIERE

  Type: Vaste Job

  vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

 • Metselaars (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

  Type: Vaste Job

  Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

Zoek naar antwoorden van Silvia in sociale netwerken
Look for responds of Silvia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silvia. Laat een reactie achter voor Silvia. Silvia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silvia. Leave a respond for Silvia. Silvia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silvia op de google maps. Adres en contacten Silvia
Location of Silvia on the google maps. Address and contacts of Silvia

Andere gerelateerde bedrijven als come Silvia Silvia: FLWILMART EN GILLES SPRL | IPPA | Human Life International Belgium | M. TOLEDO | THE SALES FACTORY

Other related companies as Silvia: FLWILMART EN GILLES SPRL | IPPA | Human Life International Belgium | M. TOLEDO | THE SALES FACTORY

Silvia is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silvia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08278991699. Het bedrijf Silvia bevindt zich op het adres: Margote 43; 9260; Wichelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Silvia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Silvia is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silvia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silvia, openstaande posities, locatie van Silvia op de kaart.

Silvia is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silvia, company assigned to the tax number BE08278991699. The company Silvia is located at the address: Margote 43; 9260; Wichelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Silvia were not found.
The main activity of Silvia is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Silvia is not available. You also can look at reviews of Silvia, open positions, location of Silvia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silvia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silvia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silvia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silvia, employees, financial statistics.