Silhouet

Contactgegevens Silhouet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silhouet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silhouet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): de Merodedreef 129; 2260; Westerlo, België

Telefoon (phone): 014 54 47 22 (+32-014 54 47 22) 014 54 47 22 (+32-014 54 47 22)

Fax (fax): +32 (53) 111-10-35 +32 (53) 111-10-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silhouet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silhouet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silhouet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silhouet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silhouet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silhouet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silhouet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silhouet
Products information Silhouet

BTW identificatienummer (tax): BE04944366455
Ondernemingsnummer: 5174804687
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Silhouet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silhouet
(Get full report from official database of BE for Silhouet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silhouet
Addition kinds of activities for Silhouet

07830200. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
30699903. Badspray, rubber | Bath sprays, rubber
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious
39990104. Hair curlers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair curlers, designed for beauty parlors
50850702. Industriële naaigaren | Industrial sewing thread
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service

Werken bij Silhouet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silhouet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silhouet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silhouet. Looking for open vacancies in other companies

 • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

 • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

 • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

  Type: Studentenjob

  Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

 • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

 • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

 • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

  Regio: NUKERKE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

Zoek naar antwoorden van Silhouet in sociale netwerken
Look for responds of Silhouet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silhouet. Laat een reactie achter voor Silhouet. Silhouet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silhouet. Leave a respond for Silhouet. Silhouet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silhouet op de google maps. Adres en contacten Silhouet
Location of Silhouet on the google maps. Address and contacts of Silhouet

Andere gerelateerde bedrijven als come Silhouet Silhouet: MOVIE QUEEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ECOLE ST.HENRI | Ry Klinkers BVBA | Fat Cow Music

Other related companies as Silhouet: MOVIE QUEEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ECOLE ST.HENRI | Ry Klinkers BVBA | Fat Cow Music

Silhouet is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silhouet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04944366455. Het bedrijf Silhouet bevindt zich op het adres: de Merodedreef 129; 2260; Westerlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 480,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Silhouet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Silhouet is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silhouet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silhouet, openstaande posities, locatie van Silhouet op de kaart.

Silhouet is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silhouet, company assigned to the tax number BE04944366455. The company Silhouet is located at the address: de Merodedreef 129; 2260; Westerlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 480,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Silhouet were not found.
The main activity of Silhouet is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Silhouet is not available. You also can look at reviews of Silhouet, open positions, location of Silhouet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silhouet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silhouet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silhouet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silhouet, employees, financial statistics.