Sigrid Coiffure

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Sigrid Coiffure

Contactgegevens Sigrid Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sigrid Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sigrid Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Djef Antenstraat 49; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 28 32 21 (+32-011 28 32 21) 011 28 32 21 (+32-011 28 32 21)

Fax (fax): +32 (51) 609-26-71 +32 (51) 609-26-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sigrid Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sigrid Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sigrid Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sigrid Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sigrid Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sigrid Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sigrid Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sigrid Coiffure
Products information Sigrid Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE09209808349
Ondernemingsnummer: 4968811035
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Sigrid Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sigrid Coiffure
(Get full report from official database of BE for Sigrid Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sigrid Coiffure
Addition kinds of activities for Sigrid Coiffure

349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera

Werken bij Sigrid Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sigrid Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sigrid Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sigrid Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

 • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

 • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • POETSHULP GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Student telefonie (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

 • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BOSSCHAERT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

 • Software Tester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

 • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

 • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van Sigrid Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Sigrid Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sigrid Coiffure. Laat een reactie achter voor Sigrid Coiffure. Sigrid Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sigrid Coiffure. Leave a respond for Sigrid Coiffure. Sigrid Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sigrid Coiffure op de google maps. Adres en contacten Sigrid Coiffure
Location of Sigrid Coiffure on the google maps. Address and contacts of Sigrid Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Sigrid Coiffure Sigrid Coiffure: PRESS SHOP | PARTENA | DE GOUDEN UIL RESTAURANT | Lilly & Francis | RIM DIAMONDS

Other related companies as Sigrid Coiffure: PRESS SHOP | PARTENA | DE GOUDEN UIL RESTAURANT | Lilly & Francis | RIM DIAMONDS

Sigrid Coiffure is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sigrid Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09209808349. Het bedrijf Sigrid Coiffure bevindt zich op het adres: Djef Antenstraat 49; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 263,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sigrid Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sigrid Coiffure is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sigrid Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sigrid Coiffure, openstaande posities, locatie van Sigrid Coiffure op de kaart.

Sigrid Coiffure is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sigrid Coiffure, company assigned to the tax number BE09209808349. The company Sigrid Coiffure is located at the address: Djef Antenstraat 49; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 263,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sigrid Coiffure were not found.
The main activity of Sigrid Coiffure is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sigrid Coiffure is not available. You also can look at reviews of Sigrid Coiffure, open positions, location of Sigrid Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sigrid Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sigrid Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sigrid Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sigrid Coiffure, employees, financial statistics.