Sibelle Haarstudio

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Sibelle Haarstudio
Private companiesPersonal Services • Sibelle Haarstudio

Contactgegevens Sibelle Haarstudio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sibelle Haarstudio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sibelle Haarstudio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 11; 3221; Holsbeek (Nieuwrode), België

Telefoon (phone): 016 56 48 41 (+32-016 56 48 41) 016 56 48 41 (+32-016 56 48 41)

Fax (fax): +32 (63) 527-62-59 +32 (63) 527-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sibelle Haarstudio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sibelle Haarstudio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sibelle Haarstudio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sibelle Haarstudio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sibelle Haarstudio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sibelle Haarstudio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sibelle Haarstudio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sibelle Haarstudio
Products information Sibelle Haarstudio

BTW identificatienummer (tax): BE08953002929
Ondernemingsnummer: 9617401123
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sibelle Haarstudio
(Get full report from official database of BE for Sibelle Haarstudio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sibelle Haarstudio
Addition kinds of activities for Sibelle Haarstudio

2282. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
27590501. Aankondigingen: afdrukken, nsk | Announcements: printing, nsk
38240115. Turbine meters | Turbine meters

Werken bij Sibelle Haarstudio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sibelle Haarstudio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sibelle Haarstudio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sibelle Haarstudio. Looking for open vacancies in other companies

 • Loodgieter (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

 • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

 • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

 • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

 • Machine operator (vullijn) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

 • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Teamleader Service Technieker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

 • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: KWANTUM

  Type: Vaste Job

  Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

 • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

 • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

Zoek naar antwoorden van Sibelle Haarstudio in sociale netwerken
Look for responds of Sibelle Haarstudio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sibelle Haarstudio. Laat een reactie achter voor Sibelle Haarstudio. Sibelle Haarstudio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sibelle Haarstudio. Leave a respond for Sibelle Haarstudio. Sibelle Haarstudio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sibelle Haarstudio op de google maps. Adres en contacten Sibelle Haarstudio
Location of Sibelle Haarstudio on the google maps. Address and contacts of Sibelle Haarstudio

Andere gerelateerde bedrijven als come Sibelle Haarstudio Sibelle Haarstudio: FLCIMENTERIES C.B.R CEMENTBEDRIJVEN SA | Karakol (De) | TONNY | ARMAND VANDEVELDE | D. BRICHOT

Other related companies as Sibelle Haarstudio: FLCIMENTERIES C.B.R CEMENTBEDRIJVEN SA | Karakol (De) | TONNY | ARMAND VANDEVELDE | D. BRICHOT

Sibelle Haarstudio is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sibelle Haarstudio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08953002929. Het bedrijf Sibelle Haarstudio bevindt zich op het adres: Dorp 11; 3221; Holsbeek (Nieuwrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Sibelle Haarstudio is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sibelle Haarstudio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sibelle Haarstudio, openstaande posities, locatie van Sibelle Haarstudio op de kaart.

Sibelle Haarstudio is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sibelle Haarstudio, company assigned to the tax number BE08953002929. The company Sibelle Haarstudio is located at the address: Dorp 11; 3221; Holsbeek (Nieuwrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Sibelle Haarstudio is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sibelle Haarstudio is not available. You also can look at reviews of Sibelle Haarstudio, open positions, location of Sibelle Haarstudio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sibelle Haarstudio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sibelle Haarstudio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sibelle Haarstudio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sibelle Haarstudio, employees, financial statistics.