Servais

Contactgegevens Servais: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Servais: address, phone, fax, email, website, opening hours

Servais

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Wattelar Maximilien 119; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 35 35 57 (+32-071 35 35 57) 071 35 35 57 (+32-071 35 35 57)

Fax (fax): 071 35 35 57 (+32-071 35 35 57) 071 35 35 57 (+32-071 35 35 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Servais: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Servais"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Servais"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Servais, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Servais. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Servais, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Servais. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Servais
Products information Servais

BTW identificatienummer (tax): BE01657531738
Ondernemingsnummer: 9227935791
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Servais zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Servais
(Get full report from official database of BE for Servais)

Aanvulling soorten activiteiten voor Servais
Addition kinds of activities for Servais

20919904. Visproducten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seafood products: packaged in cans, jars, etc.
22210100. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
50320501. Cinders | Cinders
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors
84120100. Kunstgallerij | Art gallery

Werken bij Servais: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Servais: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Servais. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Servais. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

 • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

 • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

 • Student verkoop (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Studentenjob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

 • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

 • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Vaste Job

  Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

 • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

 • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Servais in sociale netwerken
Look for responds of Servais in social networks

Lees alle opmerkingen voor Servais. Laat een reactie achter voor Servais. Servais bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Servais. Leave a respond for Servais. Servais on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Servais op de google maps. Adres en contacten Servais
Location of Servais on the google maps. Address and contacts of Servais

Andere gerelateerde bedrijven als come Servais Servais: DUBLET JEAN-JACQUES | Euro Floor-D | SWADIP GEMS BVBA | DE RENZI ENTREPRISE | ILSE VANHOUTTEGHEM

Other related companies as Servais: DUBLET JEAN-JACQUES | Euro Floor-D | SWADIP GEMS BVBA | DE RENZI ENTREPRISE | ILSE VANHOUTTEGHEM

Servais is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Servais, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01657531738. Het bedrijf Servais bevindt zich op het adres: Rue Wattelar Maximilien 119; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Servais zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Servais is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Servais is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Servais, openstaande posities, locatie van Servais op de kaart.

Servais is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Servais, company assigned to the tax number BE01657531738. The company Servais is located at the address: Rue Wattelar Maximilien 119; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Servais were not found.
The main activity of Servais is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Servais is not available. You also can look at reviews of Servais, open positions, location of Servais on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Servais, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Servais, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Servais, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Servais, employees, financial statistics.