Servais T

Contactgegevens Servais T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Servais T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Servais T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 150; 6740; Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois), België

Telefoon (phone): 063 45 55 76 (+32-063 45 55 76) 063 45 55 76 (+32-063 45 55 76)

Fax (fax): +32 (64) 230-38-50 +32 (64) 230-38-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Servais T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Servais T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Servais T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Servais T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Servais T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Servais T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Servais T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Servais T
Products information Servais T

BTW identificatienummer (tax): BE07054840087
Ondernemingsnummer: 5426391601
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Servais T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Servais T
(Get full report from official database of BE for Servais T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Servais T
Addition kinds of activities for Servais T

3575. Computer terminals | Computer terminals
594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
73810201. Detective agency | Detective agency
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij Servais T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Servais T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Servais T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Servais T. Looking for open vacancies in other companies

 • External Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

 • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

 • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BRIGHT SQUAD

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Student administratief werk (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

 • Planner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: NDQ

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

 • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

 • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Plusj CV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

 • Carrossier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PERFEKT CAR

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

 • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VEROLU

  Type: Zelfstandige activiteit

  VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

Zoek naar antwoorden van Servais T in sociale netwerken
Look for responds of Servais T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Servais T. Laat een reactie achter voor Servais T. Servais T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Servais T. Leave a respond for Servais T. Servais T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Servais T op de google maps. Adres en contacten Servais T
Location of Servais T on the google maps. Address and contacts of Servais T

Andere gerelateerde bedrijven als come Servais T Servais T: COIFFURE PINA | ER-OP-UIT | COMPUTER CHECKPOINT | DIMITRI DE MEYER | ERIC GELADE

Other related companies as Servais T: COIFFURE PINA | ER-OP-UIT | COMPUTER CHECKPOINT | DIMITRI DE MEYER | ERIC GELADE

Servais T is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Servais T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07054840087. Het bedrijf Servais T bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 150; 6740; Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 444,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Servais T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Servais T is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Servais T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Servais T, openstaande posities, locatie van Servais T op de kaart.

Servais T is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Servais T, company assigned to the tax number BE07054840087. The company Servais T is located at the address: Rue de la Gare 150; 6740; Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 444,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Servais T were not found.
The main activity of Servais T is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Servais T is not available. You also can look at reviews of Servais T, open positions, location of Servais T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Servais T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Servais T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Servais T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Servais T, employees, financial statistics.