Serre à Boucles (La)

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Serre à Boucles (La)
Private companiesRailroad Transportation • Serre à Boucles (La)

Contactgegevens Serre à Boucles (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serre à Boucles (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Serre à Boucles (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cours Amarante 8; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 770 40 75 (+32-02 770 40 75) 02 770 40 75 (+32-02 770 40 75)

Fax (fax): +32 (64) 676-81-94 +32 (64) 676-81-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serre à Boucles (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serre à Boucles (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serre à Boucles (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serre à Boucles (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serre à Boucles (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serre à Boucles (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serre à Boucles (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serre à Boucles (La)
Products information Serre à Boucles (La)

BTW identificatienummer (tax): BE03284332275
Ondernemingsnummer: 4855102539
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 547,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Serre à Boucles (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serre à Boucles (La)
(Get full report from official database of BE for Serre à Boucles (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Serre à Boucles (La)
Addition kinds of activities for Serre à Boucles (La)

899907. Aardwetenschappen | Earth science services
08510101. Bosbeheerplannen, voorbereiding van | Forest management plans, preparation of
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
22990202. Automotive velden | Automotive felts
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
32419903. Portland cement | Portland cement
32950207. Fuller's aarde, gemalen of anderszins behandeld | Fuller's earth, ground or otherwise treated
35520000. Textielmachines | Textile machinery
38410208. Oftalmometers en oftalmocopen | Ophthalmometers and ophthalmoscopes

Werken bij Serre à Boucles (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serre à Boucles (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serre à Boucles (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serre à Boucles (La). Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Studentenjob

  Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

 • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMA

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

 • Storingstechnieker (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

 • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Akkoo

  Type: Vaste Job

  Wat verwachten wij van jou? Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

 • Diëtist (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

 • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van Serre à Boucles (La) in sociale netwerken
Look for responds of Serre à Boucles (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serre à Boucles (La). Laat een reactie achter voor Serre à Boucles (La). Serre à Boucles (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serre à Boucles (La). Leave a respond for Serre à Boucles (La). Serre à Boucles (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serre à Boucles (La) op de google maps. Adres en contacten Serre à Boucles (La)
Location of Serre à Boucles (La) on the google maps. Address and contacts of Serre à Boucles (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Serre à Boucles (La) Serre à Boucles (La): CENTRE BIJOUX DIAMANTS | NOIR & BLANC | E. RANDAXHE | JEAN LAMBERT | LEJEUNE

Other related companies as Serre à Boucles (La): CENTRE BIJOUX DIAMANTS | NOIR & BLANC | E. RANDAXHE | JEAN LAMBERT | LEJEUNE

Serre à Boucles (La) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serre à Boucles (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03284332275. Het bedrijf Serre à Boucles (La) bevindt zich op het adres: Cours Amarante 8; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 547,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Serre à Boucles (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Serre à Boucles (La) is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serre à Boucles (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serre à Boucles (La), openstaande posities, locatie van Serre à Boucles (La) op de kaart.

Serre à Boucles (La) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serre à Boucles (La), company assigned to the tax number BE03284332275. The company Serre à Boucles (La) is located at the address: Cours Amarante 8; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 547,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Serre à Boucles (La) were not found.
The main activity of Serre à Boucles (La) is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Serre à Boucles (La) is not available. You also can look at reviews of Serre à Boucles (La), open positions, location of Serre à Boucles (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serre à Boucles (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serre à Boucles (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serre à Boucles (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serre à Boucles (La), employees, financial statistics.