Serge (Coiffure)

Contactgegevens Serge (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serge (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Serge (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Philippeville 327; 6010; Charleroi (Couillet), België

Telefoon (phone): 071 43 68 32 (+32-071 43 68 32) 071 43 68 32 (+32-071 43 68 32)

Fax (fax): 071 43 68 32 (+32-071 43 68 32) 071 43 68 32 (+32-071 43 68 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serge (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serge (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serge (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serge (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serge (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serge (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serge (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serge (Coiffure)
Products information Serge (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE04473602294
Ondernemingsnummer: 4455749511
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Serge (Coiffure) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serge (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Serge (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Serge (Coiffure)
Addition kinds of activities for Serge (Coiffure)

252200. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
32590302. Architecturale Terra Cotta | Architectural terra cotta
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
39659905. Rits | Zipper
50630301. Apparatuurdraad en touw | Apparatus wire and cordage
59450203. Spellen (schaken, backgammon en andere duurzame spellen) | Games (chess, backgammon, and other durable games)

Werken bij Serge (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serge (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serge (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serge (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - ramen en deuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

 • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

 • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

 • Onderhoudsmechanicus (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

 • CREO Designer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: MIDES

  Type: Vaste Job

  Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

 • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

 • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

  Type: Flexijob

  Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Serge (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Serge (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serge (Coiffure). Laat een reactie achter voor Serge (Coiffure). Serge (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serge (Coiffure). Leave a respond for Serge (Coiffure). Serge (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serge (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Serge (Coiffure)
Location of Serge (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Serge (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Serge (Coiffure) Serge (Coiffure): LIMPA MEUBELEN NV | DE SCHRANS BVBA DANYA | G. LAISSE | Centre de Sante Libre | MOHAMMED ZAIDI

Other related companies as Serge (Coiffure): LIMPA MEUBELEN NV | DE SCHRANS BVBA DANYA | G. LAISSE | Centre de Sante Libre | MOHAMMED ZAIDI

Serge (Coiffure) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serge (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04473602294. Het bedrijf Serge (Coiffure) bevindt zich op het adres: Route de Philippeville 327; 6010; Charleroi (Couillet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Serge (Coiffure) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Serge (Coiffure) is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serge (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serge (Coiffure), openstaande posities, locatie van Serge (Coiffure) op de kaart.

Serge (Coiffure) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serge (Coiffure), company assigned to the tax number BE04473602294. The company Serge (Coiffure) is located at the address: Route de Philippeville 327; 6010; Charleroi (Couillet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Serge (Coiffure) were not found.
The main activity of Serge (Coiffure) is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Serge (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Serge (Coiffure), open positions, location of Serge (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serge (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serge (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serge (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serge (Coiffure), employees, financial statistics.