Seductifs

Contactgegevens Seductifs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seductifs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seductifs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sainte-Anne 4; 6238; Pont-à-Celles (Luttre), België

Telefoon (phone): 071 84 00 99 (+32-071 84 00 99) 071 84 00 99 (+32-071 84 00 99)

Fax (fax): +32 (4) 768-74-39 +32 (4) 768-74-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seductifs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seductifs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seductifs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seductifs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seductifs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seductifs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seductifs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seductifs
Products information Seductifs

BTW identificatienummer (tax): BE06998809814
Ondernemingsnummer: 3986083984
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Seductifs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seductifs
(Get full report from official database of BE for Seductifs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seductifs
Addition kinds of activities for Seductifs

20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
37140201. Antislipapparatuur, motorvoertuig | Anti-sway devices, motor vehicle
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
63319902. Autoverzekering | Automobile insurance

Werken bij Seductifs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seductifs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seductifs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seductifs. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

 • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

 • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

 • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

 • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

 • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

 • Afvalbelader (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Seductifs in sociale netwerken
Look for responds of Seductifs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seductifs. Laat een reactie achter voor Seductifs. Seductifs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seductifs. Leave a respond for Seductifs. Seductifs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seductifs op de google maps. Adres en contacten Seductifs
Location of Seductifs on the google maps. Address and contacts of Seductifs

Andere gerelateerde bedrijven als come Seductifs Seductifs: NYS BIJOUTERIE | DROOGKUIS PRESS EXPRESS | BUREAU AAGT | Dhaeyer P (Garage) | VANDER ELST WILLY MEUBLES

Other related companies as Seductifs: NYS BIJOUTERIE | DROOGKUIS PRESS EXPRESS | BUREAU AAGT | Dhaeyer P (Garage) | VANDER ELST WILLY MEUBLES

Seductifs is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seductifs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06998809814. Het bedrijf Seductifs bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Anne 4; 6238; Pont-à-Celles (Luttre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Seductifs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seductifs is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seductifs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seductifs, openstaande posities, locatie van Seductifs op de kaart.

Seductifs is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seductifs, company assigned to the tax number BE06998809814. The company Seductifs is located at the address: Rue Sainte-Anne 4; 6238; Pont-à-Celles (Luttre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Seductifs were not found.
The main activity of Seductifs is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seductifs is not available. You also can look at reviews of Seductifs, open positions, location of Seductifs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seductifs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seductifs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seductifs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seductifs, employees, financial statistics.