Sculpture Coiffure

Contactgegevens Sculpture Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sculpture Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sculpture Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Roodebeek 102; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 733 13 17 (+32-02 733 13 17) 02 733 13 17 (+32-02 733 13 17)

Fax (fax): +32 (10) 600-29-10 +32 (10) 600-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sculpture Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sculpture Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sculpture Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sculpture Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sculpture Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sculpture Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sculpture Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sculpture Coiffure
Products information Sculpture Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE03055267333
Ondernemingsnummer: 7172668457
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Sculpture Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sculpture Coiffure
(Get full report from official database of BE for Sculpture Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sculpture Coiffure
Addition kinds of activities for Sculpture Coiffure

091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
27520300. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
35320407. Ploegen, kolen | Plows, coal
35770000. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec

Werken bij Sculpture Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sculpture Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sculpture Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sculpture Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

 • Wever (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

 • (Junior) Calculator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

 • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

 • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

 • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Sculpture Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Sculpture Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sculpture Coiffure. Laat een reactie achter voor Sculpture Coiffure. Sculpture Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sculpture Coiffure. Leave a respond for Sculpture Coiffure. Sculpture Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sculpture Coiffure op de google maps. Adres en contacten Sculpture Coiffure
Location of Sculpture Coiffure on the google maps. Address and contacts of Sculpture Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Sculpture Coiffure Sculpture Coiffure: FRITERIE CHEZ CHANTAL | Fruythof-Cobbaut BVBA | L-GRAPHIC DESIGN & PRODUCTION | Binnenhof ('t) | H.K. Industries

Other related companies as Sculpture Coiffure: FRITERIE CHEZ CHANTAL | Fruythof-Cobbaut BVBA | L-GRAPHIC DESIGN & PRODUCTION | Binnenhof ('t) | H.K. Industries

Sculpture Coiffure is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sculpture Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03055267333. Het bedrijf Sculpture Coiffure bevindt zich op het adres: Avenue de Roodebeek 102; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sculpture Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sculpture Coiffure is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sculpture Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sculpture Coiffure, openstaande posities, locatie van Sculpture Coiffure op de kaart.

Sculpture Coiffure is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sculpture Coiffure, company assigned to the tax number BE03055267333. The company Sculpture Coiffure is located at the address: Avenue de Roodebeek 102; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sculpture Coiffure were not found.
The main activity of Sculpture Coiffure is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sculpture Coiffure is not available. You also can look at reviews of Sculpture Coiffure, open positions, location of Sculpture Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sculpture Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sculpture Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sculpture Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sculpture Coiffure, employees, financial statistics.