Schoofs

Contactgegevens Schoofs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoofs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoofs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg nr. Helchteren 43; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Meeuwen), België

Telefoon (phone): 011 79 22 71 (+32-011 79 22 71) 011 79 22 71 (+32-011 79 22 71)

Fax (fax): +32 (53) 733-86-11 +32 (53) 733-86-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoofs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoofs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoofs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoofs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoofs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoofs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoofs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoofs
Products information Schoofs

BTW identificatienummer (tax): BE09633056640
Ondernemingsnummer: 4334075927
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Schoofs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoofs
(Get full report from official database of BE for Schoofs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoofs
Addition kinds of activities for Schoofs

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
206300. Bietensuiker | Beet sugar
254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
39990400. Furs | Furs

Werken bij Schoofs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoofs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoofs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoofs. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

 • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

 • Postbode (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

 • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Studentenjob

  Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

 • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

 • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

 • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AUSY Consulting

  Type: Vaste Job

  Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

 • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

 • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

 • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DKTOPCLEAN

  Type: Werfreserve

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van Schoofs in sociale netwerken
Look for responds of Schoofs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoofs. Laat een reactie achter voor Schoofs. Schoofs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoofs. Leave a respond for Schoofs. Schoofs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoofs op de google maps. Adres en contacten Schoofs
Location of Schoofs on the google maps. Address and contacts of Schoofs

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoofs Schoofs: Innov'Elec SA | HAARMODE DE HOEY | Reyntjens B BVBA | VANDERHAEGEN CONSULTING | ARBOR

Other related companies as Schoofs: Innov'Elec SA | HAARMODE DE HOEY | Reyntjens B BVBA | VANDERHAEGEN CONSULTING | ARBOR

Schoofs is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoofs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09633056640. Het bedrijf Schoofs bevindt zich op het adres: Weg nr. Helchteren 43; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Meeuwen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Schoofs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoofs is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoofs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoofs, openstaande posities, locatie van Schoofs op de kaart.

Schoofs is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoofs, company assigned to the tax number BE09633056640. The company Schoofs is located at the address: Weg nr. Helchteren 43; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Meeuwen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Schoofs were not found.
The main activity of Schoofs is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoofs is not available. You also can look at reviews of Schoofs, open positions, location of Schoofs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoofs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoofs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoofs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoofs, employees, financial statistics.