Schoepen J

Contactgegevens Schoepen J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoepen J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoepen J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk 45; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 42 81 75 (+32-050 42 81 75) 050 42 81 75 (+32-050 42 81 75)

Fax (fax): +32 (60) 870-68-74 +32 (60) 870-68-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoepen J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoepen J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoepen J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoepen J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoepen J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoepen J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoepen J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoepen J
Products information Schoepen J

BTW identificatienummer (tax): BE02245849609
Ondernemingsnummer: 1851165771
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Schoepen J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoepen J
(Get full report from official database of BE for Schoepen J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoepen J
Addition kinds of activities for Schoepen J

763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
24219901. Box timmerhout | Box lumber
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
56990303. Rijdende kleding | Riding apparel
61410105. Gelicentieerde lening bedrijven, klein | Licensed loan companies, small
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair

Werken bij Schoepen J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoepen J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoepen J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoepen J. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

 • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

 • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

 • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: KAREL STERCKX

  Type: Vaste Job

  Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

 • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

 • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

  Type: Leercontract

  Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van Schoepen J in sociale netwerken
Look for responds of Schoepen J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoepen J. Laat een reactie achter voor Schoepen J. Schoepen J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoepen J. Leave a respond for Schoepen J. Schoepen J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoepen J op de google maps. Adres en contacten Schoepen J
Location of Schoepen J on the google maps. Address and contacts of Schoepen J

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoepen J Schoepen J: COIFFURE PATRICK | Predo BVBA | INADA | ERIC DAMINET | DI

Other related companies as Schoepen J: COIFFURE PATRICK | Predo BVBA | INADA | ERIC DAMINET | DI

Schoepen J is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoepen J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245849609. Het bedrijf Schoepen J bevindt zich op het adres: Zeedijk 45; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Schoepen J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoepen J is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoepen J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoepen J, openstaande posities, locatie van Schoepen J op de kaart.

Schoepen J is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoepen J, company assigned to the tax number BE02245849609. The company Schoepen J is located at the address: Zeedijk 45; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Schoepen J were not found.
The main activity of Schoepen J is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoepen J is not available. You also can look at reviews of Schoepen J, open positions, location of Schoepen J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoepen J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoepen J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoepen J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoepen J, employees, financial statistics.