SAVAGAN sprl SPRL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • SAVAGAN sprl SPRL
Private companiesTransportation Services • SAVAGAN sprl SPRL

Contactgegevens SAVAGAN sprl SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAVAGAN sprl SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAVAGAN sprl SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Sainte-Catherine 45; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 60 00 (+32-02 502 60 00) 02 502 60 00 (+32-02 502 60 00)

Fax (fax): 02 502 60 00 (+32-02 502 60 00) 02 502 60 00 (+32-02 502 60 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAVAGAN sprl SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAVAGAN sprl SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAVAGAN sprl SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAVAGAN sprl SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAVAGAN sprl SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAVAGAN sprl SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAVAGAN sprl SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAVAGAN sprl SPRL
Products information SAVAGAN sprl SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02174713134
Ondernemingsnummer: 8096069335
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SAVAGAN sprl SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAVAGAN sprl SPRL
(Get full report from official database of BE for SAVAGAN sprl SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAVAGAN sprl SPRL
Addition kinds of activities for SAVAGAN sprl SPRL

251903. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
899905. Weer gerelateerde diensten | Weather related services
01810203. Bloemen: onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Flowers: grown under cover (e.g., greenhouse production)
50230207. handdoeken | Towels
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems

Werken bij SAVAGAN sprl SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAVAGAN sprl SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAVAGAN sprl SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAVAGAN sprl SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

 • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

 • Lasser (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

 • Operator voeding (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

 • TIG lassers (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

 • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

 • Team member OKay Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: OKAY

  Type: Vaste Job

  OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AZ Delta

  Type: Vaste Job

  De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

 • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van SAVAGAN sprl SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SAVAGAN sprl SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAVAGAN sprl SPRL. Laat een reactie achter voor SAVAGAN sprl SPRL. SAVAGAN sprl SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAVAGAN sprl SPRL. Leave a respond for SAVAGAN sprl SPRL. SAVAGAN sprl SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAVAGAN sprl SPRL op de google maps. Adres en contacten SAVAGAN sprl SPRL
Location of SAVAGAN sprl SPRL on the google maps. Address and contacts of SAVAGAN sprl SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SAVAGAN sprl SPRL SAVAGAN sprl SPRL: BEENHOUWERIJ FERNAND | Frau Angelo | Remy D | GABRIEL CLARISSE | VICTOR CAPPUYNS

Other related companies as SAVAGAN sprl SPRL: BEENHOUWERIJ FERNAND | Frau Angelo | Remy D | GABRIEL CLARISSE | VICTOR CAPPUYNS

SAVAGAN sprl SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAVAGAN sprl SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02174713134. Het bedrijf SAVAGAN sprl SPRL bevindt zich op het adres: Place Sainte-Catherine 45; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SAVAGAN sprl SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAVAGAN sprl SPRL is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAVAGAN sprl SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAVAGAN sprl SPRL, openstaande posities, locatie van SAVAGAN sprl SPRL op de kaart.

SAVAGAN sprl SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAVAGAN sprl SPRL, company assigned to the tax number BE02174713134. The company SAVAGAN sprl SPRL is located at the address: Place Sainte-Catherine 45; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SAVAGAN sprl SPRL were not found.
The main activity of SAVAGAN sprl SPRL is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAVAGAN sprl SPRL is not available. You also can look at reviews of SAVAGAN sprl SPRL, open positions, location of SAVAGAN sprl SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAVAGAN sprl SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAVAGAN sprl SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAVAGAN sprl SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAVAGAN sprl SPRL, employees, financial statistics.