Saskia

Contactgegevens Saskia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saskia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saskia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 188; 3060; Bertem, België

Telefoon (phone): 016 49 08 18 (+32-016 49 08 18) 016 49 08 18 (+32-016 49 08 18)

Fax (fax): +32 (60) 628-11-71 +32 (60) 628-11-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saskia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saskia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saskia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saskia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saskia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saskia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saskia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saskia
Products information Saskia

BTW identificatienummer (tax): BE02132415771
Ondernemingsnummer: 6214660644
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saskia
(Get full report from official database of BE for Saskia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saskia
Addition kinds of activities for Saskia

382204. Hydronische controles | Hydronic controls
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
51549905. Schapen | Sheep
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair
79410105. Voetbalclub | Soccer club

Werken bij Saskia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saskia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saskia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saskia. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

 • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

 • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

 • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

 • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

 • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent Select Services Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

 • Traineeship Banking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

 • gyproc plaatser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: LUMA GYPROC

  Type: Vaste Job

  Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

 • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Mike Interieur

  Type: Vaste Job

  Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

 • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

 • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: NINATRANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

 • Afvalbelader (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Saskia in sociale netwerken
Look for responds of Saskia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saskia. Laat een reactie achter voor Saskia. Saskia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saskia. Leave a respond for Saskia. Saskia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saskia op de google maps. Adres en contacten Saskia
Location of Saskia on the google maps. Address and contacts of Saskia

Andere gerelateerde bedrijven als come Saskia Saskia: RFC QUEUE-BOIS-BELLAIRE | Zimmer Staal NV | Alfa-Lab BVBA | RAIMONDO LAPUNZINA | MARC POLLIJN

Other related companies as Saskia: RFC QUEUE-BOIS-BELLAIRE | Zimmer Staal NV | Alfa-Lab BVBA | RAIMONDO LAPUNZINA | MARC POLLIJN

Saskia is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Saskia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02132415771. Het bedrijf Saskia bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 188; 3060; Bertem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Saskia is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saskia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saskia, openstaande posities, locatie van Saskia op de kaart.

Saskia is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Saskia, company assigned to the tax number BE02132415771. The company Saskia is located at the address: Tervuursesteenweg 188; 3060; Bertem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Saskia is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Saskia is not available. You also can look at reviews of Saskia, open positions, location of Saskia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saskia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saskia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saskia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saskia, employees, financial statistics.