Rita

Contactgegevens Rita: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rita: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rita

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ollevierlaan 54; 8660; De Panne, België

Telefoon (phone): 058 41 21 30 (+32-058 41 21 30) 058 41 21 30 (+32-058 41 21 30)

Fax (fax): +32 (87) 869-60-97 +32 (87) 869-60-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rita: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rita"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rita"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rita, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rita. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rita, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rita. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rita
Products information Rita

BTW identificatienummer (tax): BE09606964111
Ondernemingsnummer: 6972167968
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Rita zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rita
(Get full report from official database of BE for Rita)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rita
Addition kinds of activities for Rita

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
356502. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
738918. Ontwerpdiensten | Design services
14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
51530104. Rijst, niet gepolijst | Rice, unpolished

Werken bij Rita: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rita: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rita. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rita. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van Rita in sociale netwerken
Look for responds of Rita in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rita. Laat een reactie achter voor Rita. Rita bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rita. Leave a respond for Rita. Rita on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rita op de google maps. Adres en contacten Rita
Location of Rita on the google maps. Address and contacts of Rita

Andere gerelateerde bedrijven als come Rita Rita: JOZEF GEBOERS | Forever 21 Years | La?arote | GARAGE SEGERS | ACCES 2000

Other related companies as Rita: JOZEF GEBOERS | Forever 21 Years | La?arote | GARAGE SEGERS | ACCES 2000

Rita is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rita, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09606964111. Het bedrijf Rita bevindt zich op het adres: Ollevierlaan 54; 8660; De Panne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Rita zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rita is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rita is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rita, openstaande posities, locatie van Rita op de kaart.

Rita is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rita, company assigned to the tax number BE09606964111. The company Rita is located at the address: Ollevierlaan 54; 8660; De Panne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Rita were not found.
The main activity of Rita is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rita is not available. You also can look at reviews of Rita, open positions, location of Rita on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rita, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rita, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rita, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rita, employees, financial statistics.