PROFIL-PIENS VERONIQUE

Contactgegevens PROFIL-PIENS VERONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROFIL-PIENS VERONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROFIL-PIENS VERONIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Général Freyberg 2; 7860; Lessines, België

Telefoon (phone): 068 33 81 71 (+32-068 33 81 71) 068 33 81 71 (+32-068 33 81 71)

Fax (fax): +32 (81) 600-93-60 +32 (81) 600-93-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROFIL-PIENS VERONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROFIL-PIENS VERONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROFIL-PIENS VERONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROFIL-PIENS VERONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROFIL-PIENS VERONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROFIL-PIENS VERONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROFIL-PIENS VERONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROFIL-PIENS VERONIQUE
Products information PROFIL-PIENS VERONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07643432617
Ondernemingsnummer: 5600799560
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PROFIL-PIENS VERONIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROFIL-PIENS VERONIQUE
(Get full report from official database of BE for PROFIL-PIENS VERONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROFIL-PIENS VERONIQUE
Addition kinds of activities for PROFIL-PIENS VERONIQUE

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
13810000. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
76410100. Bekleding werk | Upholstery work
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated

Werken bij PROFIL-PIENS VERONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROFIL-PIENS VERONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROFIL-PIENS VERONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROFIL-PIENS VERONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van PROFIL-PIENS VERONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of PROFIL-PIENS VERONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROFIL-PIENS VERONIQUE. Laat een reactie achter voor PROFIL-PIENS VERONIQUE. PROFIL-PIENS VERONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROFIL-PIENS VERONIQUE. Leave a respond for PROFIL-PIENS VERONIQUE. PROFIL-PIENS VERONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROFIL-PIENS VERONIQUE op de google maps. Adres en contacten PROFIL-PIENS VERONIQUE
Location of PROFIL-PIENS VERONIQUE on the google maps. Address and contacts of PROFIL-PIENS VERONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROFIL-PIENS VERONIQUE PROFIL-PIENS VERONIQUE: De Coster H NV | J. PIRSON | De Vos L | MERMANS DANNY | Prestoprint-Imprilux SA

Other related companies as PROFIL-PIENS VERONIQUE: De Coster H NV | J. PIRSON | De Vos L | MERMANS DANNY | Prestoprint-Imprilux SA

PROFIL-PIENS VERONIQUE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROFIL-PIENS VERONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07643432617. Het bedrijf PROFIL-PIENS VERONIQUE bevindt zich op het adres: Rue Général Freyberg 2; 7860; Lessines. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in PROFIL-PIENS VERONIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROFIL-PIENS VERONIQUE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROFIL-PIENS VERONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROFIL-PIENS VERONIQUE, openstaande posities, locatie van PROFIL-PIENS VERONIQUE op de kaart.

PROFIL-PIENS VERONIQUE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROFIL-PIENS VERONIQUE, company assigned to the tax number BE07643432617. The company PROFIL-PIENS VERONIQUE is located at the address: Rue Général Freyberg 2; 7860; Lessines. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in PROFIL-PIENS VERONIQUE were not found.
The main activity of PROFIL-PIENS VERONIQUE is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROFIL-PIENS VERONIQUE is not available. You also can look at reviews of PROFIL-PIENS VERONIQUE, open positions, location of PROFIL-PIENS VERONIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROFIL-PIENS VERONIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROFIL-PIENS VERONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROFIL-PIENS VERONIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROFIL-PIENS VERONIQUE, employees, financial statistics.