Penelope E

Contactgegevens Penelope E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Penelope E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Penelope E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merelstraat 7; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 52 95 (+32-051 20 52 95) 051 20 52 95 (+32-051 20 52 95)

Fax (fax): +32 (57) 118-78-41 +32 (57) 118-78-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Penelope E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Penelope E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Penelope E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Penelope E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Penelope E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Penelope E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Penelope E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Penelope E
Products information Penelope E

BTW identificatienummer (tax): BE03938293457
Ondernemingsnummer: 2209869384
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Penelope E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Penelope E
(Get full report from official database of BE for Penelope E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Penelope E
Addition kinds of activities for Penelope E

286102. Houtextracten | Wood extract products
961100. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
32970301. Dolomiet of dolomiet-magnesiet baksteen en -vormen | Dolomite or dolomite-magnesite brick and shapes
37140211. Transmissiehuisjes of onderdelen, motorvoertuigen | Transmission housings or parts, motor vehicle
67940101. Muzieklicenties naar radiostations | Music licensing to radio stations
76990601. Boot reparatie | Boat repair

Werken bij Penelope E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Penelope E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Penelope E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Penelope E. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van Penelope E in sociale netwerken
Look for responds of Penelope E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Penelope E. Laat een reactie achter voor Penelope E. Penelope E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Penelope E. Leave a respond for Penelope E. Penelope E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Penelope E op de google maps. Adres en contacten Penelope E
Location of Penelope E on the google maps. Address and contacts of Penelope E

Andere gerelateerde bedrijven als come Penelope E Penelope E: PMT (Promitec) SPRL | PHOTOGR. PROCEDES PHOTO/PUBLIGRAVURE | PIERRE JACQUINET | LHEUREUX | FRITUUR WIPPELGEM

Other related companies as Penelope E: PMT (Promitec) SPRL | PHOTOGR. PROCEDES PHOTO/PUBLIGRAVURE | PIERRE JACQUINET | LHEUREUX | FRITUUR WIPPELGEM

Penelope E is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Penelope E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938293457. Het bedrijf Penelope E bevindt zich op het adres: Merelstraat 7; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 253,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Penelope E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Penelope E is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Penelope E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Penelope E, openstaande posities, locatie van Penelope E op de kaart.

Penelope E is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Penelope E, company assigned to the tax number BE03938293457. The company Penelope E is located at the address: Merelstraat 7; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 253,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Penelope E were not found.
The main activity of Penelope E is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Penelope E is not available. You also can look at reviews of Penelope E, open positions, location of Penelope E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Penelope E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Penelope E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Penelope E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Penelope E, employees, financial statistics.