New Coiff

Contactgegevens New Coiff: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Coiff: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Coiff

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 807; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 72 79 (+32-02 522 72 79) 02 522 72 79 (+32-02 522 72 79)

Fax (fax): +32 (83) 557-89-34 +32 (83) 557-89-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Coiff: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Coiff"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Coiff"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Coiff, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Coiff. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Coiff, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Coiff. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Coiff
Products information New Coiff

BTW identificatienummer (tax): BE01602600097
Ondernemingsnummer: 1992340087
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in New Coiff zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Coiff
(Get full report from official database of BE for New Coiff)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Coiff
Addition kinds of activities for New Coiff

33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
38240203. Elektromechanische tellers | Electromechanical counters
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
60999903. Elektronisch geldoverdrachtsnetwerk, inclusief omschakeling | Electronic funds transfer network, including switching

Werken bij New Coiff: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Coiff: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Coiff. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Coiff. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van New Coiff in sociale netwerken
Look for responds of New Coiff in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Coiff. Laat een reactie achter voor New Coiff. New Coiff bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Coiff. Leave a respond for New Coiff. New Coiff on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Coiff op de google maps. Adres en contacten New Coiff
Location of New Coiff on the google maps. Address and contacts of New Coiff

Andere gerelateerde bedrijven als come New Coiff New Coiff: Verwimp Doe Het Zelf NV | LIEVEN VAN LOVEN | VICTOR VANCROMBREUCQ | M.V.C. SA | Agence Dermul

Other related companies as New Coiff: Verwimp Doe Het Zelf NV | LIEVEN VAN LOVEN | VICTOR VANCROMBREUCQ | M.V.C. SA | Agence Dermul

New Coiff is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Coiff, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01602600097. Het bedrijf New Coiff bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 807; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 274,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in New Coiff zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New Coiff is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Coiff is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Coiff, openstaande posities, locatie van New Coiff op de kaart.

New Coiff is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Coiff, company assigned to the tax number BE01602600097. The company New Coiff is located at the address: Chaussée de Mons 807; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 274,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in New Coiff were not found.
The main activity of New Coiff is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of New Coiff is not available. You also can look at reviews of New Coiff, open positions, location of New Coiff on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Coiff, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Coiff, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Coiff, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Coiff, employees, financial statistics.