Nadine Coiffure

Contactgegevens Nadine Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nadine Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nadine Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos de l'Aronelle 3; 1474; Genappe (Ways), België

Telefoon (phone): 067 77 36 54 (+32-067 77 36 54) 067 77 36 54 (+32-067 77 36 54)

Fax (fax): +32 (53) 830-22-26 +32 (53) 830-22-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nadine Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nadine Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nadine Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nadine Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nadine Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nadine Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nadine Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nadine Coiffure
Products information Nadine Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE02407897949
Ondernemingsnummer: 2046173095
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Nadine Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nadine Coiffure
(Get full report from official database of BE for Nadine Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nadine Coiffure
Addition kinds of activities for Nadine Coiffure

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
41199905. Bezienswaardigheden bus | Sightseeing bus
83310102. Manpower training | Manpower training

Werken bij Nadine Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nadine Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nadine Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nadine Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Nadine Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Nadine Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nadine Coiffure. Laat een reactie achter voor Nadine Coiffure. Nadine Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nadine Coiffure. Leave a respond for Nadine Coiffure. Nadine Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nadine Coiffure op de google maps. Adres en contacten Nadine Coiffure
Location of Nadine Coiffure on the google maps. Address and contacts of Nadine Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Nadine Coiffure Nadine Coiffure: DEN MOOR | ANDRE VAN OYEN | JPF CONSULT SPRL | GARAGE LAUWAERT | Minne Jean

Other related companies as Nadine Coiffure: DEN MOOR | ANDRE VAN OYEN | JPF CONSULT SPRL | GARAGE LAUWAERT | Minne Jean

Nadine Coiffure is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nadine Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02407897949. Het bedrijf Nadine Coiffure bevindt zich op het adres: Clos de l'Aronelle 3; 1474; Genappe (Ways). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Nadine Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nadine Coiffure is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nadine Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nadine Coiffure, openstaande posities, locatie van Nadine Coiffure op de kaart.

Nadine Coiffure is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nadine Coiffure, company assigned to the tax number BE02407897949. The company Nadine Coiffure is located at the address: Clos de l'Aronelle 3; 1474; Genappe (Ways). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Nadine Coiffure were not found.
The main activity of Nadine Coiffure is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nadine Coiffure is not available. You also can look at reviews of Nadine Coiffure, open positions, location of Nadine Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nadine Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nadine Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nadine Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nadine Coiffure, employees, financial statistics.