MAROUSSA KHAN

Contactgegevens MAROUSSA KHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAROUSSA KHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAROUSSA KHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bailli 71; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 537 81 15 (+32-02 537 81 15) 02 537 81 15 (+32-02 537 81 15)

Fax (fax): 02 537 81 15 (+32-02 537 81 15) 02 537 81 15 (+32-02 537 81 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAROUSSA KHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAROUSSA KHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAROUSSA KHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAROUSSA KHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAROUSSA KHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAROUSSA KHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAROUSSA KHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAROUSSA KHAN
Products information MAROUSSA KHAN

BTW identificatienummer (tax): BE03937469482
Ondernemingsnummer: 6556335449
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAROUSSA KHAN
(Get full report from official database of BE for MAROUSSA KHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAROUSSA KHAN
Addition kinds of activities for MAROUSSA KHAN

7692. Las reparatie | Welding repair
072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
20150206. Eenden, geslacht en gekleed | Ducks, slaughtered and dressed
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
44990100. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
55719904. Motor scooters | Motor scooters
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services

Werken bij MAROUSSA KHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAROUSSA KHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAROUSSA KHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAROUSSA KHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van MAROUSSA KHAN in sociale netwerken
Look for responds of MAROUSSA KHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAROUSSA KHAN. Laat een reactie achter voor MAROUSSA KHAN. MAROUSSA KHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAROUSSA KHAN. Leave a respond for MAROUSSA KHAN. MAROUSSA KHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAROUSSA KHAN op de google maps. Adres en contacten MAROUSSA KHAN
Location of MAROUSSA KHAN on the google maps. Address and contacts of MAROUSSA KHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAROUSSA KHAN MAROUSSA KHAN: Opdecam Sabine | Dryco | SIMEON MARC | M. HUYSMANS | Van der Ven, Jan

Other related companies as MAROUSSA KHAN: Opdecam Sabine | Dryco | SIMEON MARC | M. HUYSMANS | Van der Ven, Jan

MAROUSSA KHAN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAROUSSA KHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03937469482. Het bedrijf MAROUSSA KHAN bevindt zich op het adres: Rue du Bailli 71; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van MAROUSSA KHAN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAROUSSA KHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAROUSSA KHAN, openstaande posities, locatie van MAROUSSA KHAN op de kaart.

MAROUSSA KHAN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAROUSSA KHAN, company assigned to the tax number BE03937469482. The company MAROUSSA KHAN is located at the address: Rue du Bailli 71; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of MAROUSSA KHAN is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAROUSSA KHAN is not available. You also can look at reviews of MAROUSSA KHAN, open positions, location of MAROUSSA KHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAROUSSA KHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAROUSSA KHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAROUSSA KHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAROUSSA KHAN, employees, financial statistics.