Sizaire J-L Boulangerie

Contactgegevens Sizaire J-L Boulangerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sizaire J-L Boulangerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sizaire J-L Boulangerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Luxembourg 9; 6720; Habay (Habay-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 063 42 31 06 (+32-063 42 31 06) 063 42 31 06 (+32-063 42 31 06)

Fax (fax): 063 42 31 06 (+32-063 42 31 06) 063 42 31 06 (+32-063 42 31 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sizaire J-L Boulangerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sizaire J-L Boulangerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sizaire J-L Boulangerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sizaire J-L Boulangerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sizaire J-L Boulangerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sizaire J-L Boulangerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sizaire J-L Boulangerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sizaire J-L Boulangerie
Products information Sizaire J-L Boulangerie

BTW identificatienummer (tax): BE05219299316
Ondernemingsnummer: 3903961181
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Sizaire J-L Boulangerie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sizaire J-L Boulangerie
(Get full report from official database of BE for Sizaire J-L Boulangerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sizaire J-L Boulangerie
Addition kinds of activities for Sizaire J-L Boulangerie

20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
30691006. Gegoten rubber producten | Molded rubber products
35230502. Gronden maaimachine | Grounds mowing equipment
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50210000. Meubilair | Furniture
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order

Werken bij Sizaire J-L Boulangerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sizaire J-L Boulangerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sizaire J-L Boulangerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sizaire J-L Boulangerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Sizaire J-L Boulangerie in sociale netwerken
Look for responds of Sizaire J-L Boulangerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sizaire J-L Boulangerie. Laat een reactie achter voor Sizaire J-L Boulangerie. Sizaire J-L Boulangerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sizaire J-L Boulangerie. Leave a respond for Sizaire J-L Boulangerie. Sizaire J-L Boulangerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sizaire J-L Boulangerie op de google maps. Adres en contacten Sizaire J-L Boulangerie
Location of Sizaire J-L Boulangerie on the google maps. Address and contacts of Sizaire J-L Boulangerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Sizaire J-L Boulangerie Sizaire J-L Boulangerie: GARAGE TOURNIER | SHOES IN THE BOX | S. SEYSSENS | Merckx | John Klaassen

Other related companies as Sizaire J-L Boulangerie: GARAGE TOURNIER | SHOES IN THE BOX | S. SEYSSENS | Merckx | John Klaassen

Sizaire J-L Boulangerie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sizaire J-L Boulangerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05219299316. Het bedrijf Sizaire J-L Boulangerie bevindt zich op het adres: Rue de Luxembourg 9; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Sizaire J-L Boulangerie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sizaire J-L Boulangerie is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sizaire J-L Boulangerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sizaire J-L Boulangerie, openstaande posities, locatie van Sizaire J-L Boulangerie op de kaart.

Sizaire J-L Boulangerie is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sizaire J-L Boulangerie, company assigned to the tax number BE05219299316. The company Sizaire J-L Boulangerie is located at the address: Rue de Luxembourg 9; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Sizaire J-L Boulangerie were not found.
The main activity of Sizaire J-L Boulangerie is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sizaire J-L Boulangerie is not available. You also can look at reviews of Sizaire J-L Boulangerie, open positions, location of Sizaire J-L Boulangerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sizaire J-L Boulangerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sizaire J-L Boulangerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sizaire J-L Boulangerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sizaire J-L Boulangerie, employees, financial statistics.