Les Femmes et les Enfants d'Abord...

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Les Femmes et les Enfants d'Abord...
Private companiesRailroad Transportation • Les Femmes et les Enfants d'Abord...

Contactgegevens Les Femmes et les Enfants d'Abord...: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Femmes et les Enfants d'Abord...: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Femmes et les Enfants d'Abord...

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Albert I 26; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont (Godarville), België

Telefoon (phone): 064 26 79 00 (+32-064 26 79 00) 064 26 79 00 (+32-064 26 79 00)

Fax (fax): +32 (16) 704-85-22 +32 (16) 704-85-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Femmes et les Enfants d'Abord...: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Femmes et les Enfants d'Abord..."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Femmes et les Enfants d'Abord..."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Femmes et les Enfants d'Abord..., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Femmes et les Enfants d'Abord..., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Femmes et les Enfants d'Abord...
Products information Les Femmes et les Enfants d'Abord...

BTW identificatienummer (tax): BE03647705078
Ondernemingsnummer: 5063568115
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Les Femmes et les Enfants d'Abord... zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Femmes et les Enfants d'Abord...
(Get full report from official database of BE for Les Femmes et les Enfants d'Abord...)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Femmes et les Enfants d'Abord...
Addition kinds of activities for Les Femmes et les Enfants d'Abord...

1781. Waterboren | Water well drilling
238700. Kleding riemen | Apparel belts
245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
724100. Kapper winkels | Barber shops
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital
92249903. Vuurvaarder's kantoor, overheid | Fire marshals' office, government

Werken bij Les Femmes et les Enfants d'Abord...: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Femmes et les Enfants d'Abord...: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

Zoek naar antwoorden van Les Femmes et les Enfants d'Abord... in sociale netwerken
Look for responds of Les Femmes et les Enfants d'Abord... in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Laat een reactie achter voor Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Les Femmes et les Enfants d'Abord... bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Leave a respond for Les Femmes et les Enfants d'Abord.... Les Femmes et les Enfants d'Abord... on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Femmes et les Enfants d'Abord... op de google maps. Adres en contacten Les Femmes et les Enfants d'Abord...
Location of Les Femmes et les Enfants d'Abord... on the google maps. Address and contacts of Les Femmes et les Enfants d'Abord...

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Femmes et les Enfants d'Abord... Les Femmes et les Enfants d'Abord...: Vanessa Instituut | COIFFURE MODERNE | GERT BEVERS | B.C. CEREMONY LOCATION | SABEL

Other related companies as Les Femmes et les Enfants d'Abord...: Vanessa Instituut | COIFFURE MODERNE | GERT BEVERS | B.C. CEREMONY LOCATION | SABEL

Les Femmes et les Enfants d'Abord... is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Femmes et les Enfants d'Abord..., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03647705078. Het bedrijf Les Femmes et les Enfants d'Abord... bevindt zich op het adres: Place Albert I 26; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont (Godarville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Les Femmes et les Enfants d'Abord... zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les Femmes et les Enfants d'Abord... is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Femmes et les Enfants d'Abord... is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Femmes et les Enfants d'Abord..., openstaande posities, locatie van Les Femmes et les Enfants d'Abord... op de kaart.

Les Femmes et les Enfants d'Abord... is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Femmes et les Enfants d'Abord..., company assigned to the tax number BE03647705078. The company Les Femmes et les Enfants d'Abord... is located at the address: Place Albert I 26; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont (Godarville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Les Femmes et les Enfants d'Abord... were not found.
The main activity of Les Femmes et les Enfants d'Abord... is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Femmes et les Enfants d'Abord... is not available. You also can look at reviews of Les Femmes et les Enfants d'Abord..., open positions, location of Les Femmes et les Enfants d'Abord... on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Femmes et les Enfants d'Abord..., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Femmes et les Enfants d'Abord..., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Femmes et les Enfants d'Abord..., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Femmes et les Enfants d'Abord..., employees, financial statistics.