HERMANS INTERCOIFFURE

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • HERMANS INTERCOIFFURE
Private companiesApparel and Accessory Stores • HERMANS INTERCOIFFURE

Contactgegevens HERMANS INTERCOIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMANS INTERCOIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMANS INTERCOIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Werchtersesteenweg 16; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 88 88 (+32-016 60 88 88) 016 60 88 88 (+32-016 60 88 88)

Fax (fax): +32 (15) 356-60-51 +32 (15) 356-60-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMANS INTERCOIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMANS INTERCOIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMANS INTERCOIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMANS INTERCOIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMANS INTERCOIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMANS INTERCOIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMANS INTERCOIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMANS INTERCOIFFURE
Products information HERMANS INTERCOIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE07806579589
Ondernemingsnummer: 9000518798
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMANS INTERCOIFFURE
(Get full report from official database of BE for HERMANS INTERCOIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMANS INTERCOIFFURE
Addition kinds of activities for HERMANS INTERCOIFFURE

26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec

Werken bij HERMANS INTERCOIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMANS INTERCOIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMANS INTERCOIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMANS INTERCOIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • Verkoper van keukens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van HERMANS INTERCOIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of HERMANS INTERCOIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMANS INTERCOIFFURE. Laat een reactie achter voor HERMANS INTERCOIFFURE. HERMANS INTERCOIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMANS INTERCOIFFURE. Leave a respond for HERMANS INTERCOIFFURE. HERMANS INTERCOIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMANS INTERCOIFFURE op de google maps. Adres en contacten HERMANS INTERCOIFFURE
Location of HERMANS INTERCOIFFURE on the google maps. Address and contacts of HERMANS INTERCOIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMANS INTERCOIFFURE HERMANS INTERCOIFFURE: BBL | Simon J | TANGHE EN ZOON | F. OOMS | M. VERVOORT

Other related companies as HERMANS INTERCOIFFURE: BBL | Simon J | TANGHE EN ZOON | F. OOMS | M. VERVOORT

HERMANS INTERCOIFFURE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMANS INTERCOIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07806579589. Het bedrijf HERMANS INTERCOIFFURE bevindt zich op het adres: Werchtersesteenweg 16; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van HERMANS INTERCOIFFURE is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMANS INTERCOIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMANS INTERCOIFFURE, openstaande posities, locatie van HERMANS INTERCOIFFURE op de kaart.

HERMANS INTERCOIFFURE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMANS INTERCOIFFURE, company assigned to the tax number BE07806579589. The company HERMANS INTERCOIFFURE is located at the address: Werchtersesteenweg 16; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of HERMANS INTERCOIFFURE is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMANS INTERCOIFFURE is not available. You also can look at reviews of HERMANS INTERCOIFFURE, open positions, location of HERMANS INTERCOIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMANS INTERCOIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMANS INTERCOIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMANS INTERCOIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMANS INTERCOIFFURE, employees, financial statistics.