Haarkapper Pepe

Contactgegevens Haarkapper Pepe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haarkapper Pepe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haarkapper Pepe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 15; 2491; Balen (Olmen), België

Telefoon (phone): 014 30 25 57 (+32-014 30 25 57) 014 30 25 57 (+32-014 30 25 57)

Fax (fax): 014 30 25 57 (+32-014 30 25 57) 014 30 25 57 (+32-014 30 25 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haarkapper Pepe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haarkapper Pepe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haarkapper Pepe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haarkapper Pepe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haarkapper Pepe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haarkapper Pepe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haarkapper Pepe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haarkapper Pepe
Products information Haarkapper Pepe

BTW identificatienummer (tax): BE09738525390
Ondernemingsnummer: 5986419677
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Haarkapper Pepe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haarkapper Pepe
(Get full report from official database of BE for Haarkapper Pepe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haarkapper Pepe
Addition kinds of activities for Haarkapper Pepe

503900. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
507402. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
519302. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
02519905. Kippen roosteren, het verhogen van | Roasting chickens, raising of
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
38290212. Vochtdichtheidsmeters | Moisture density meters
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance
79930100. Muziekmachines | Music machines

Werken bij Haarkapper Pepe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haarkapper Pepe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haarkapper Pepe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haarkapper Pepe. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van Haarkapper Pepe in sociale netwerken
Look for responds of Haarkapper Pepe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haarkapper Pepe. Laat een reactie achter voor Haarkapper Pepe. Haarkapper Pepe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haarkapper Pepe. Leave a respond for Haarkapper Pepe. Haarkapper Pepe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haarkapper Pepe op de google maps. Adres en contacten Haarkapper Pepe
Location of Haarkapper Pepe on the google maps. Address and contacts of Haarkapper Pepe

Andere gerelateerde bedrijven als come Haarkapper Pepe Haarkapper Pepe: TRANSPORT TEIRLINCK BVBA | IDOB | ROMAIN BESSEMANS | Vica-Bois et Cie S.P.R.L. | AUTO CLUB MIDDEN LIMBURG

Other related companies as Haarkapper Pepe: TRANSPORT TEIRLINCK BVBA | IDOB | ROMAIN BESSEMANS | Vica-Bois et Cie S.P.R.L. | AUTO CLUB MIDDEN LIMBURG

Haarkapper Pepe is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haarkapper Pepe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09738525390. Het bedrijf Haarkapper Pepe bevindt zich op het adres: Schoolstraat 15; 2491; Balen (Olmen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Haarkapper Pepe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haarkapper Pepe is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haarkapper Pepe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haarkapper Pepe, openstaande posities, locatie van Haarkapper Pepe op de kaart.

Haarkapper Pepe is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haarkapper Pepe, company assigned to the tax number BE09738525390. The company Haarkapper Pepe is located at the address: Schoolstraat 15; 2491; Balen (Olmen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Haarkapper Pepe were not found.
The main activity of Haarkapper Pepe is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Haarkapper Pepe is not available. You also can look at reviews of Haarkapper Pepe, open positions, location of Haarkapper Pepe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haarkapper Pepe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haarkapper Pepe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haarkapper Pepe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haarkapper Pepe, employees, financial statistics.