Grego

Contactgegevens Grego: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grego: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grego

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Steenweg 88; 8377; Zuienkerke, België

Telefoon (phone): 050 41 84 14 (+32-050 41 84 14) 050 41 84 14 (+32-050 41 84 14)

Fax (fax): +32 (53) 623-34-20 +32 (53) 623-34-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grego: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grego"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grego"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grego, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grego. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grego, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grego. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grego
Products information Grego

BTW identificatienummer (tax): BE07273742675
Ondernemingsnummer: 2715240478
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Grego zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grego
(Get full report from official database of BE for Grego)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grego
Addition kinds of activities for Grego

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
14999913. Pozzolana mijnbouw | Pozzolana mining
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
39610104. Kettingen, behalve edelmetaal | Necklaces, except precious metal
41119901. Kabelbanen, met uitzondering van lucht, amusement en schilderachtig | Cable cars, except aerial, amusement, and scenic
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
50399900. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric
80690101. Alcoholisme rehabilitatie ziekenhuis | Alcoholism rehabilitation hospital

Werken bij Grego: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grego: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grego. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grego. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

Zoek naar antwoorden van Grego in sociale netwerken
Look for responds of Grego in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grego. Laat een reactie achter voor Grego. Grego bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grego. Leave a respond for Grego. Grego on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grego op de google maps. Adres en contacten Grego
Location of Grego on the google maps. Address and contacts of Grego

Andere gerelateerde bedrijven als come Grego Grego: FLBELGACOM INTERNATIONAL CARRIER SERVICES SA | LES PROMENEURS OTTIGNIES | MARCEL FOGEL | BOS KEUKENS | Mike Thys

Other related companies as Grego: FLBELGACOM INTERNATIONAL CARRIER SERVICES SA | LES PROMENEURS OTTIGNIES | MARCEL FOGEL | BOS KEUKENS | Mike Thys

Grego is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grego, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273742675. Het bedrijf Grego bevindt zich op het adres: Nieuwe Steenweg 88; 8377; Zuienkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Grego zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grego is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grego is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grego, openstaande posities, locatie van Grego op de kaart.

Grego is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grego, company assigned to the tax number BE07273742675. The company Grego is located at the address: Nieuwe Steenweg 88; 8377; Zuienkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Grego were not found.
The main activity of Grego is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Grego is not available. You also can look at reviews of Grego, open positions, location of Grego on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grego, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grego, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grego, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grego, employees, financial statistics.