Escale

Contactgegevens Escale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Escale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Escale

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Bel 30; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 0495 75 66 12 (+32-0495 75 66 12) 0495 75 66 12 (+32-0495 75 66 12)

Fax (fax): +32 (12) 554-97-74 +32 (12) 554-97-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Escale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Escale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Escale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Escale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Escale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Escale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Escale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Escale
Products information Escale

BTW identificatienummer (tax): BE07601409912
Ondernemingsnummer: 2270568847
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Escale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Escale
(Get full report from official database of BE for Escale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Escale
Addition kinds of activities for Escale

769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
35360105. Mijn liften | Mine hoists
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
50940202. Medallions | Medallions
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse
73590400. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental

Werken bij Escale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Escale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Escale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Escale. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Escale in sociale netwerken
Look for responds of Escale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Escale. Laat een reactie achter voor Escale. Escale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Escale. Leave a respond for Escale. Escale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Escale op de google maps. Adres en contacten Escale
Location of Escale on the google maps. Address and contacts of Escale

Andere gerelateerde bedrijven als come Escale Escale: AVSC Music Group BVBA | IMPRIMERIE JENNES | Elian & Co BVBA | PH. DE GRAUX | Gybec BVBA

Other related companies as Escale: AVSC Music Group BVBA | IMPRIMERIE JENNES | Elian & Co BVBA | PH. DE GRAUX | Gybec BVBA

Escale is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Escale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07601409912. Het bedrijf Escale bevindt zich op het adres: Rue de la Bel 30; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Escale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Escale is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Escale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Escale, openstaande posities, locatie van Escale op de kaart.

Escale is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Escale, company assigned to the tax number BE07601409912. The company Escale is located at the address: Rue de la Bel 30; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Escale were not found.
The main activity of Escale is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Escale is not available. You also can look at reviews of Escale, open positions, location of Escale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Escale, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Escale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Escale, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Escale, employees, financial statistics.