Edith

Contactgegevens Edith: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edith: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edith

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegaalstraat 2; 9940; Evergem (Ertvelde), België

Telefoon (phone): 09 344 68 97 (+32-09 344 68 97) 09 344 68 97 (+32-09 344 68 97)

Fax (fax): +32 (57) 575-69-86 +32 (57) 575-69-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edith: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edith"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edith"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edith, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edith. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edith, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edith. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edith
Products information Edith

BTW identificatienummer (tax): BE05264343261
Ondernemingsnummer: 9297149658
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Edith zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edith
(Get full report from official database of BE for Edith)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edith
Addition kinds of activities for Edith

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
23699906. Rompers: zuigelingen ' | Rompers: infants'
30520203. Verwarmingsslang, kunststof | Heater hose, plastic
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
39420000. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys

Werken bij Edith: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edith: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edith. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edith. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van Edith in sociale netwerken
Look for responds of Edith in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edith. Laat een reactie achter voor Edith. Edith bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edith. Leave a respond for Edith. Edith on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edith op de google maps. Adres en contacten Edith
Location of Edith on the google maps. Address and contacts of Edith

Andere gerelateerde bedrijven als come Edith Edith: CORY-STYLE | GARAGE BOULENGER SA | Old Bailey | TIERC? FRANCO BELGE | Fuseau (Au)

Other related companies as Edith: CORY-STYLE | GARAGE BOULENGER SA | Old Bailey | TIERC? FRANCO BELGE | Fuseau (Au)

Edith is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Edith, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264343261. Het bedrijf Edith bevindt zich op het adres: Nachtegaalstraat 2; 9940; Evergem (Ertvelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Edith zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Edith is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edith is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edith, openstaande posities, locatie van Edith op de kaart.

Edith is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Edith, company assigned to the tax number BE05264343261. The company Edith is located at the address: Nachtegaalstraat 2; 9940; Evergem (Ertvelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Edith were not found.
The main activity of Edith is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Edith is not available. You also can look at reviews of Edith, open positions, location of Edith on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edith, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edith, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edith, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edith, employees, financial statistics.