Edelweiss Coiffure

Contactgegevens Edelweiss Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edelweiss Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edelweiss Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Amberloup 10; 6680; Sainte-Ode (Amberloup), België

Telefoon (phone): 061 68 88 61 (+32-061 68 88 61) 061 68 88 61 (+32-061 68 88 61)

Fax (fax): +32 (53) 988-51-66 +32 (53) 988-51-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edelweiss Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edelweiss Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edelweiss Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edelweiss Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edelweiss Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edelweiss Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edelweiss Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edelweiss Coiffure
Products information Edelweiss Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE02288696289
Ondernemingsnummer: 9834930419
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Edelweiss Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edelweiss Coiffure
(Get full report from official database of BE for Edelweiss Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edelweiss Coiffure
Addition kinds of activities for Edelweiss Coiffure

391405. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church

Werken bij Edelweiss Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edelweiss Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edelweiss Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edelweiss Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

Zoek naar antwoorden van Edelweiss Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Edelweiss Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edelweiss Coiffure. Laat een reactie achter voor Edelweiss Coiffure. Edelweiss Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edelweiss Coiffure. Leave a respond for Edelweiss Coiffure. Edelweiss Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edelweiss Coiffure op de google maps. Adres en contacten Edelweiss Coiffure
Location of Edelweiss Coiffure on the google maps. Address and contacts of Edelweiss Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Edelweiss Coiffure Edelweiss Coiffure: NIJKAMP=NIJKAMP B.V. | FLCODA BVBA | LANDBOUWKREDIET | De Paepe M | VANDERMEULEN MARIE-CHARLOTTE

Other related companies as Edelweiss Coiffure: NIJKAMP=NIJKAMP B.V. | FLCODA BVBA | LANDBOUWKREDIET | De Paepe M | VANDERMEULEN MARIE-CHARLOTTE

Edelweiss Coiffure is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Edelweiss Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02288696289. Het bedrijf Edelweiss Coiffure bevindt zich op het adres: Amberloup 10; 6680; Sainte-Ode (Amberloup). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Edelweiss Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Edelweiss Coiffure is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edelweiss Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edelweiss Coiffure, openstaande posities, locatie van Edelweiss Coiffure op de kaart.

Edelweiss Coiffure is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Edelweiss Coiffure, company assigned to the tax number BE02288696289. The company Edelweiss Coiffure is located at the address: Amberloup 10; 6680; Sainte-Ode (Amberloup). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Edelweiss Coiffure were not found.
The main activity of Edelweiss Coiffure is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Edelweiss Coiffure is not available. You also can look at reviews of Edelweiss Coiffure, open positions, location of Edelweiss Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edelweiss Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edelweiss Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edelweiss Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edelweiss Coiffure, employees, financial statistics.