Plaisirs Gourmands (Aux)

Contactgegevens Plaisirs Gourmands (Aux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plaisirs Gourmands (Aux): address, phone, fax, email, website, opening hours

Plaisirs Gourmands (Aux)

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue de Charleroi 25; 1470; Genappe, België

Telefoon (phone): 067 77 22 36 (+32-067 77 22 36) 067 77 22 36 (+32-067 77 22 36)

Fax (fax): +32 (63) 955-87-95 +32 (63) 955-87-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plaisirs Gourmands (Aux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plaisirs Gourmands (Aux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plaisirs Gourmands (Aux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plaisirs Gourmands (Aux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plaisirs Gourmands (Aux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plaisirs Gourmands (Aux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plaisirs Gourmands (Aux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plaisirs Gourmands (Aux)
Products information Plaisirs Gourmands (Aux)

BTW identificatienummer (tax): BE01092010498
Ondernemingsnummer: 4352478027
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Plaisirs Gourmands (Aux) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plaisirs Gourmands (Aux)
(Get full report from official database of BE for Plaisirs Gourmands (Aux))

Aanvulling soorten activiteiten voor Plaisirs Gourmands (Aux)
Addition kinds of activities for Plaisirs Gourmands (Aux)

519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
35410302. Gietzinkmachines | Die sinking machines
35750101. Kathodestraalbuis (crt), computer terminal | Cathode ray tube (crt), computer terminal
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
50630105. Eenheid substations | Unit substations
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis

Werken bij Plaisirs Gourmands (Aux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plaisirs Gourmands (Aux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plaisirs Gourmands (Aux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plaisirs Gourmands (Aux). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Plaisirs Gourmands (Aux) in sociale netwerken
Look for responds of Plaisirs Gourmands (Aux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plaisirs Gourmands (Aux). Laat een reactie achter voor Plaisirs Gourmands (Aux). Plaisirs Gourmands (Aux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plaisirs Gourmands (Aux). Leave a respond for Plaisirs Gourmands (Aux). Plaisirs Gourmands (Aux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plaisirs Gourmands (Aux) op de google maps. Adres en contacten Plaisirs Gourmands (Aux)
Location of Plaisirs Gourmands (Aux) on the google maps. Address and contacts of Plaisirs Gourmands (Aux)

Andere gerelateerde bedrijven als come Plaisirs Gourmands (Aux) Plaisirs Gourmands (Aux): Paint & Go | LONG FU | GARAGE BERNARD DIESEL | CARROSSERIE RAYMOND | PAUL URBAIN

Other related companies as Plaisirs Gourmands (Aux): Paint & Go | LONG FU | GARAGE BERNARD DIESEL | CARROSSERIE RAYMOND | PAUL URBAIN

Plaisirs Gourmands (Aux) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Plaisirs Gourmands (Aux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01092010498. Het bedrijf Plaisirs Gourmands (Aux) bevindt zich op het adres: Rue de Charleroi 25; 1470; Genappe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Plaisirs Gourmands (Aux) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plaisirs Gourmands (Aux) is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plaisirs Gourmands (Aux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plaisirs Gourmands (Aux), openstaande posities, locatie van Plaisirs Gourmands (Aux) op de kaart.

Plaisirs Gourmands (Aux) is a company, that was registered 1986 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Plaisirs Gourmands (Aux), company assigned to the tax number BE01092010498. The company Plaisirs Gourmands (Aux) is located at the address: Rue de Charleroi 25; 1470; Genappe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Plaisirs Gourmands (Aux) were not found.
The main activity of Plaisirs Gourmands (Aux) is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Plaisirs Gourmands (Aux) is not available. You also can look at reviews of Plaisirs Gourmands (Aux), open positions, location of Plaisirs Gourmands (Aux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plaisirs Gourmands (Aux), Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plaisirs Gourmands (Aux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plaisirs Gourmands (Aux), Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plaisirs Gourmands (Aux), employees, financial statistics.