KEULEERS & CO NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • KEULEERS & CO NV

Contactgegevens KEULEERS & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEULEERS & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEULEERS & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berlaarbaan 100 2820 Bonheiden - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-55-32-17 32-15-55-32-17

Fax (fax): 32-15-55-20-91 32-15-55-20-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEULEERS & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEULEERS & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEULEERS & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEULEERS & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEULEERS & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEULEERS & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEULEERS & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEULEERS & CO NV
Products information KEULEERS & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE07104827880
Ondernemingsnummer: 2740783691
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in KEULEERS & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pallets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEULEERS & CO NV
(Get full report from official database of BE for KEULEERS & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEULEERS & CO NV
Addition kinds of activities for KEULEERS & CO NV

331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
37280504. Tow targets | Tow targets
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
95129900. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec

Werken bij KEULEERS & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEULEERS & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEULEERS & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEULEERS & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van KEULEERS & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of KEULEERS & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEULEERS & CO NV. Laat een reactie achter voor KEULEERS & CO NV. KEULEERS & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEULEERS & CO NV. Leave a respond for KEULEERS & CO NV. KEULEERS & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEULEERS & CO NV op de google maps. Adres en contacten KEULEERS & CO NV
Location of KEULEERS & CO NV on the google maps. Address and contacts of KEULEERS & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KEULEERS & CO NV KEULEERS & CO NV: KAREL SEGERS | JACQUES BOLLET | INFO Occases SPRL | Claire Kapsalon | LEGRAND

Other related companies as KEULEERS & CO NV: KAREL SEGERS | JACQUES BOLLET | INFO Occases SPRL | Claire Kapsalon | LEGRAND

KEULEERS & CO NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEULEERS & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07104827880. Het bedrijf KEULEERS & CO NV bevindt zich op het adres: Berlaarbaan 100 2820 Bonheiden - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pallets. Producten gemaakt in KEULEERS & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEULEERS & CO NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEULEERS & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEULEERS & CO NV, openstaande posities, locatie van KEULEERS & CO NV op de kaart.

KEULEERS & CO NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEULEERS & CO NV, company assigned to the tax number BE07104827880. The company KEULEERS & CO NV is located at the address: Berlaarbaan 100 2820 Bonheiden - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pallets. Products created in KEULEERS & CO NV were not found.
The main activity of KEULEERS & CO NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEULEERS & CO NV is not available. You also can look at reviews of KEULEERS & CO NV, open positions, location of KEULEERS & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEULEERS & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEULEERS & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEULEERS & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEULEERS & CO NV, employees, financial statistics.