Creatief Kapsalon

Contactgegevens Creatief Kapsalon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Creatief Kapsalon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Creatief Kapsalon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nestor De Tièrestraat 68; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 30 33 02 (+32-055 30 33 02) 055 30 33 02 (+32-055 30 33 02)

Fax (fax): +32 (69) 828-18-97 +32 (69) 828-18-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Creatief Kapsalon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Creatief Kapsalon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Creatief Kapsalon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Creatief Kapsalon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Creatief Kapsalon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Creatief Kapsalon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Creatief Kapsalon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Creatief Kapsalon
Products information Creatief Kapsalon

BTW identificatienummer (tax): BE03642211914
Ondernemingsnummer: 7040008544
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Creatief Kapsalon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Creatief Kapsalon
(Get full report from official database of BE for Creatief Kapsalon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Creatief Kapsalon
Addition kinds of activities for Creatief Kapsalon

508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
50639902. Zaklampen | Flashlights
50849901. Cementmachines | Cement making machinery
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order

Werken bij Creatief Kapsalon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Creatief Kapsalon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Creatief Kapsalon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Creatief Kapsalon. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

Zoek naar antwoorden van Creatief Kapsalon in sociale netwerken
Look for responds of Creatief Kapsalon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Creatief Kapsalon. Laat een reactie achter voor Creatief Kapsalon. Creatief Kapsalon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Creatief Kapsalon. Leave a respond for Creatief Kapsalon. Creatief Kapsalon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Creatief Kapsalon op de google maps. Adres en contacten Creatief Kapsalon
Location of Creatief Kapsalon on the google maps. Address and contacts of Creatief Kapsalon

Andere gerelateerde bedrijven als come Creatief Kapsalon Creatief Kapsalon: COIFFURE ANJA | CARLO GYSELBRECHT | DABBOUR PNEUS SERVICES | GARAGE DE BUY | IMMO-FINA

Other related companies as Creatief Kapsalon: COIFFURE ANJA | CARLO GYSELBRECHT | DABBOUR PNEUS SERVICES | GARAGE DE BUY | IMMO-FINA

Creatief Kapsalon is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Creatief Kapsalon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03642211914. Het bedrijf Creatief Kapsalon bevindt zich op het adres: Nestor De Tièrestraat 68; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 143,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Creatief Kapsalon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Creatief Kapsalon is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Creatief Kapsalon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Creatief Kapsalon, openstaande posities, locatie van Creatief Kapsalon op de kaart.

Creatief Kapsalon is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Creatief Kapsalon, company assigned to the tax number BE03642211914. The company Creatief Kapsalon is located at the address: Nestor De Tièrestraat 68; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 143,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Creatief Kapsalon were not found.
The main activity of Creatief Kapsalon is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Creatief Kapsalon is not available. You also can look at reviews of Creatief Kapsalon, open positions, location of Creatief Kapsalon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Creatief Kapsalon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Creatief Kapsalon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Creatief Kapsalon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Creatief Kapsalon, employees, financial statistics.