Coiffure Christine

Contactgegevens Coiffure Christine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coiffure Christine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coiffure Christine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Gossaertstraat 4; 8510; Kortrijk (Marke), België

Telefoon (phone): 056 22 80 09 (+32-056 22 80 09) 056 22 80 09 (+32-056 22 80 09)

Fax (fax): +32 (60) 970-69-40 +32 (60) 970-69-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coiffure Christine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coiffure Christine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coiffure Christine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coiffure Christine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coiffure Christine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coiffure Christine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coiffure Christine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coiffure Christine
Products information Coiffure Christine

BTW identificatienummer (tax): BE03996520996
Ondernemingsnummer: 1059600830
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Coiffure Christine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coiffure Christine
(Get full report from official database of BE for Coiffure Christine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coiffure Christine
Addition kinds of activities for Coiffure Christine

769921. Gun diensten | Gun services
23920405. Tafelmatten, kunststof en textiel | Table mats, plastic and textile
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
37150000. Vrachtwagens | Truck trailers
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents

Werken bij Coiffure Christine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coiffure Christine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coiffure Christine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coiffure Christine. Looking for open vacancies in other companies

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

Zoek naar antwoorden van Coiffure Christine in sociale netwerken
Look for responds of Coiffure Christine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coiffure Christine. Laat een reactie achter voor Coiffure Christine. Coiffure Christine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coiffure Christine. Leave a respond for Coiffure Christine. Coiffure Christine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coiffure Christine op de google maps. Adres en contacten Coiffure Christine
Location of Coiffure Christine on the google maps. Address and contacts of Coiffure Christine

Andere gerelateerde bedrijven als come Coiffure Christine Coiffure Christine: PIROSCA VANDEPOEL | Cuvelier P | GERARD HAESENDONCK | IVAN MAES | Verhoeven G

Other related companies as Coiffure Christine: PIROSCA VANDEPOEL | Cuvelier P | GERARD HAESENDONCK | IVAN MAES | Verhoeven G

Coiffure Christine is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coiffure Christine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03996520996. Het bedrijf Coiffure Christine bevindt zich op het adres: Jan Gossaertstraat 4; 8510; Kortrijk (Marke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Coiffure Christine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coiffure Christine is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coiffure Christine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coiffure Christine, openstaande posities, locatie van Coiffure Christine op de kaart.

Coiffure Christine is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coiffure Christine, company assigned to the tax number BE03996520996. The company Coiffure Christine is located at the address: Jan Gossaertstraat 4; 8510; Kortrijk (Marke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Coiffure Christine were not found.
The main activity of Coiffure Christine is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coiffure Christine is not available. You also can look at reviews of Coiffure Christine, open positions, location of Coiffure Christine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coiffure Christine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coiffure Christine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coiffure Christine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coiffure Christine, employees, financial statistics.