Coiff'elle Régine

Contactgegevens Coiff'elle Régine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coiff'elle Régine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coiff'elle Régine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fran?ois Hittelet 3; 5190; Jemeppe-sur-Sambre, België

Telefoon (phone): 071 78 82 72 (+32-071 78 82 72) 071 78 82 72 (+32-071 78 82 72)

Fax (fax): +32 (56) 896-28-88 +32 (56) 896-28-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coiff'elle Régine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coiff'elle Régine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coiff'elle Régine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coiff'elle Régine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coiff'elle Régine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coiff'elle Régine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coiff'elle Régine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coiff'elle Régine
Products information Coiff'elle Régine

BTW identificatienummer (tax): BE09036773681
Ondernemingsnummer: 8726684570
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Solariums

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coiff'elle Régine
(Get full report from official database of BE for Coiff'elle Régine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coiff'elle Régine
Addition kinds of activities for Coiff'elle Régine

516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
20110202. Hammen en picknicks, van vlees geslacht op het terrein | Hams and picnics, from meat slaughtered on site
28340102. Hormoonpreparaten | Hormone preparations
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
50840514. Aanhaken bijlagen | Tapping attachments
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies

Werken bij Coiff'elle Régine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coiff'elle Régine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coiff'elle Régine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coiff'elle Régine. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Punctuele monteur, uitdagend bedrijf met mooie uren(m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, kijken wij uit naar een punctuele monteur. Je zal instaan voor de montage van stukwerken.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

    Regio: BRUSSEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van Coiff'elle Régine in sociale netwerken
Look for responds of Coiff'elle Régine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coiff'elle Régine. Laat een reactie achter voor Coiff'elle Régine. Coiff'elle Régine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coiff'elle Régine. Leave a respond for Coiff'elle Régine. Coiff'elle Régine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coiff'elle Régine op de google maps. Adres en contacten Coiff'elle Régine
Location of Coiff'elle Régine on the google maps. Address and contacts of Coiff'elle Régine

Andere gerelateerde bedrijven als come Coiff'elle Régine Coiff'elle Régine: D.L. Construct | LE PLUS FRAIS | TRADITION | DIENST VOOR TOERISME | ESTELLE SEVILLA

Other related companies as Coiff'elle Régine: D.L. Construct | LE PLUS FRAIS | TRADITION | DIENST VOOR TOERISME | ESTELLE SEVILLA

Coiff'elle Régine is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coiff'elle Régine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09036773681. Het bedrijf Coiff'elle Régine bevindt zich op het adres: Rue Fran?ois Hittelet 3; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Solariums.
De hoofdactiviteit van Coiff'elle Régine is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coiff'elle Régine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coiff'elle Régine, openstaande posities, locatie van Coiff'elle Régine op de kaart.

Coiff'elle Régine is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coiff'elle Régine, company assigned to the tax number BE09036773681. The company Coiff'elle Régine is located at the address: Rue Fran?ois Hittelet 3; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Solariums.
The main activity of Coiff'elle Régine is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Coiff'elle Régine is not available. You also can look at reviews of Coiff'elle Régine, open positions, location of Coiff'elle Régine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coiff'elle Régine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coiff'elle Régine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coiff'elle Régine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coiff'elle Régine, employees, financial statistics.