Christiane (Coiffure)

Contactgegevens Christiane (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christiane (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Christiane (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pont d'Amercoeur 42; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 53 28 (+32-04 342 53 28) 04 342 53 28 (+32-04 342 53 28)

Fax (fax): +32 (19) 648-99-32 +32 (19) 648-99-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christiane (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christiane (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christiane (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christiane (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christiane (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christiane (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christiane (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christiane (Coiffure)
Products information Christiane (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE04207183837
Ondernemingsnummer: 5813110351
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Christiane (Coiffure) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christiane (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Christiane (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Christiane (Coiffure)
Addition kinds of activities for Christiane (Coiffure)

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
203800. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec

Werken bij Christiane (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christiane (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christiane (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christiane (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

Zoek naar antwoorden van Christiane (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Christiane (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christiane (Coiffure). Laat een reactie achter voor Christiane (Coiffure). Christiane (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christiane (Coiffure). Leave a respond for Christiane (Coiffure). Christiane (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christiane (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Christiane (Coiffure)
Location of Christiane (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Christiane (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Christiane (Coiffure) Christiane (Coiffure): CITIBANK | PANTOUFLERIE | TOP CAMERA FOTO VIDEO PROD. CASSE | RESOTEL | TOM ALGOET

Other related companies as Christiane (Coiffure): CITIBANK | PANTOUFLERIE | TOP CAMERA FOTO VIDEO PROD. CASSE | RESOTEL | TOM ALGOET

Christiane (Coiffure) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christiane (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207183837. Het bedrijf Christiane (Coiffure) bevindt zich op het adres: Pont d'Amercoeur 42; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Christiane (Coiffure) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christiane (Coiffure) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christiane (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christiane (Coiffure), openstaande posities, locatie van Christiane (Coiffure) op de kaart.

Christiane (Coiffure) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christiane (Coiffure), company assigned to the tax number BE04207183837. The company Christiane (Coiffure) is located at the address: Pont d'Amercoeur 42; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Christiane (Coiffure) were not found.
The main activity of Christiane (Coiffure) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Christiane (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Christiane (Coiffure), open positions, location of Christiane (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christiane (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christiane (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christiane (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christiane (Coiffure), employees, financial statistics.