Patisserie Finesse

Contactgegevens Patisserie Finesse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patisserie Finesse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Patisserie Finesse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 21; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 252 13 21 (+32-09 252 13 21) 09 252 13 21 (+32-09 252 13 21)

Fax (fax): +32 (63) 346-92-24 +32 (63) 346-92-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patisserie Finesse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patisserie Finesse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patisserie Finesse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patisserie Finesse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patisserie Finesse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patisserie Finesse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patisserie Finesse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patisserie Finesse
Products information Patisserie Finesse

BTW identificatienummer (tax): BE09189483642
Ondernemingsnummer: 4181640625
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Patisserie Finesse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patisserie Finesse
(Get full report from official database of BE for Patisserie Finesse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Patisserie Finesse
Addition kinds of activities for Patisserie Finesse

308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
507801. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
23939904. Theezakjes, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tea bags, fabric: made from purchased materials
28799905. Bodemconditioners | Soil conditioners
30690807. Thermometer hoesjes, rubber | Thermometer cases, rubber
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs

Werken bij Patisserie Finesse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patisserie Finesse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patisserie Finesse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patisserie Finesse. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van Patisserie Finesse in sociale netwerken
Look for responds of Patisserie Finesse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patisserie Finesse. Laat een reactie achter voor Patisserie Finesse. Patisserie Finesse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patisserie Finesse. Leave a respond for Patisserie Finesse. Patisserie Finesse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patisserie Finesse op de google maps. Adres en contacten Patisserie Finesse
Location of Patisserie Finesse on the google maps. Address and contacts of Patisserie Finesse

Andere gerelateerde bedrijven als come Patisserie Finesse Patisserie Finesse: BOULANGERIE MASSART | Anciaux J-Cl | EVRARD | NATACHA OLEFFE | A.U.A.I. SPRL

Other related companies as Patisserie Finesse: BOULANGERIE MASSART | Anciaux J-Cl | EVRARD | NATACHA OLEFFE | A.U.A.I. SPRL

Patisserie Finesse is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Patisserie Finesse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09189483642. Het bedrijf Patisserie Finesse bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 21; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Patisserie Finesse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Patisserie Finesse is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patisserie Finesse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patisserie Finesse, openstaande posities, locatie van Patisserie Finesse op de kaart.

Patisserie Finesse is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Patisserie Finesse, company assigned to the tax number BE09189483642. The company Patisserie Finesse is located at the address: Gemeenteplein 21; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Patisserie Finesse were not found.
The main activity of Patisserie Finesse is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Patisserie Finesse is not available. You also can look at reviews of Patisserie Finesse, open positions, location of Patisserie Finesse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patisserie Finesse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patisserie Finesse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patisserie Finesse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patisserie Finesse, employees, financial statistics.