Alter Ego

Contactgegevens Alter Ego: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alter Ego: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alter Ego

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Lodelinsart 69; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 41 06 95 (+32-071 41 06 95) 071 41 06 95 (+32-071 41 06 95)

Fax (fax): +32 (61) 970-66-12 +32 (61) 970-66-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alter Ego: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alter Ego"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alter Ego"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alter Ego, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alter Ego. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alter Ego, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alter Ego. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alter Ego
Products information Alter Ego

BTW identificatienummer (tax): BE09618499755
Ondernemingsnummer: 9121643066
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alter Ego
(Get full report from official database of BE for Alter Ego)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alter Ego
Addition kinds of activities for Alter Ego

171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
02140203. Schapenverhoging boerderij | Sheep raising farm
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
87139901. Fotogrammetrische techniek | Photogrammetric engineering

Werken bij Alter Ego: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alter Ego: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alter Ego. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alter Ego. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van Alter Ego in sociale netwerken
Look for responds of Alter Ego in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alter Ego. Laat een reactie achter voor Alter Ego. Alter Ego bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alter Ego. Leave a respond for Alter Ego. Alter Ego on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alter Ego op de google maps. Adres en contacten Alter Ego
Location of Alter Ego on the google maps. Address and contacts of Alter Ego

Andere gerelateerde bedrijven als come Alter Ego Alter Ego: FRANCIS VAN EYNDE | Agrofino | HAIR FASHION CAPRICE | ADECCO | S. PAULUS

Other related companies as Alter Ego: FRANCIS VAN EYNDE | Agrofino | HAIR FASHION CAPRICE | ADECCO | S. PAULUS

Alter Ego is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alter Ego, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618499755. Het bedrijf Alter Ego bevindt zich op het adres: Chaussée de Lodelinsart 69; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 381,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Alter Ego is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alter Ego is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alter Ego, openstaande posities, locatie van Alter Ego op de kaart.

Alter Ego is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alter Ego, company assigned to the tax number BE09618499755. The company Alter Ego is located at the address: Chaussée de Lodelinsart 69; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 381,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Alter Ego is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alter Ego is not available. You also can look at reviews of Alter Ego, open positions, location of Alter Ego on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alter Ego, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alter Ego, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alter Ego, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alter Ego, employees, financial statistics.