Alexandra

Contactgegevens Alexandra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alexandra: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alexandra

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Montgoméry 70; 7850; Enghien, België

Telefoon (phone): 02 395 91 93 (+32-02 395 91 93) 02 395 91 93 (+32-02 395 91 93)

Fax (fax): +32 (53) 724-25-80 +32 (53) 724-25-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alexandra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alexandra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alexandra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alexandra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alexandra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alexandra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alexandra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alexandra
Products information Alexandra

BTW identificatienummer (tax): BE07890350341
Ondernemingsnummer: 8109802246
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Alexandra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alexandra
(Get full report from official database of BE for Alexandra)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alexandra
Addition kinds of activities for Alexandra

355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
51129905. Inked linten | Inked ribbons
51490301. Specerijen | Condiments

Werken bij Alexandra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alexandra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alexandra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alexandra. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

Zoek naar antwoorden van Alexandra in sociale netwerken
Look for responds of Alexandra in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alexandra. Laat een reactie achter voor Alexandra. Alexandra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alexandra. Leave a respond for Alexandra. Alexandra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alexandra op de google maps. Adres en contacten Alexandra
Location of Alexandra on the google maps. Address and contacts of Alexandra

Andere gerelateerde bedrijven als come Alexandra Alexandra: BBL | Open Hart Kempen VZW | Culturelle de St-Nicolas (Salle) | Industriepark Den Bosuil NV | B.S.C.

Other related companies as Alexandra: BBL | Open Hart Kempen VZW | Culturelle de St-Nicolas (Salle) | Industriepark Den Bosuil NV | B.S.C.

Alexandra is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alexandra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07890350341. Het bedrijf Alexandra bevindt zich op het adres: Rue Montgoméry 70; 7850; Enghien. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 294,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Alexandra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alexandra is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alexandra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alexandra, openstaande posities, locatie van Alexandra op de kaart.

Alexandra is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alexandra, company assigned to the tax number BE07890350341. The company Alexandra is located at the address: Rue Montgoméry 70; 7850; Enghien. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 294,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Alexandra were not found.
The main activity of Alexandra is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alexandra is not available. You also can look at reviews of Alexandra, open positions, location of Alexandra on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alexandra, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alexandra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alexandra, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alexandra, employees, financial statistics.