ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)

Contactgegevens ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA): address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alphonse Liégeois 19; 6530; Thuin, België

Telefoon (phone): 071 59 10 04 (+32-071 59 10 04) 071 59 10 04 (+32-071 59 10 04)

Fax (fax): 071 59 10 04 (+32-071 59 10 04) 071 59 10 04 (+32-071 59 10 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)
Products information ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)

BTW identificatienummer (tax): BE01357330322
Ondernemingsnummer: 8790405273
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)
(Get full report from official database of BE for ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA))

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)
Addition kinds of activities for ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)

10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
35410400. draaibanken | Lathes
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
83999901. Advocacy groep | Advocacy group

Werken bij ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). Looking for open vacancies in other companies

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) in sociale netwerken
Look for responds of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). Laat een reactie achter voor ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). Leave a respond for ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA). ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) op de google maps. Adres en contacten ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)
Location of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) on the google maps. Address and contacts of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA)

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA): C.B.F. ADVIESBURO | ABSTRACT | LUC LESAGE | ALEXANDER LENAERTS | Modern Garage

Other related companies as ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA): C.B.F. ADVIESBURO | ABSTRACT | LUC LESAGE | ALEXANDER LENAERTS | Modern Garage

ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01357330322. Het bedrijf ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) bevindt zich op het adres: Rue Alphonse Liégeois 19; 6530; Thuin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), openstaande posities, locatie van ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) op de kaart.

ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), company assigned to the tax number BE01357330322. The company ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) is located at the address: Rue Alphonse Liégeois 19; 6530; Thuin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) were not found.
The main activity of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) is not available. You also can look at reviews of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), open positions, location of ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC COIFFURE-BOITE A COUPE (LA), employees, financial statistics.