Ronny

Contactgegevens Ronny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ronny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ronny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Statiestraat 88; 8810; Lichtervelde, België

Telefoon (phone): 051 72 26 46 (+32-051 72 26 46) 051 72 26 46 (+32-051 72 26 46)

Fax (fax): +32 (13) 877-43-52 +32 (13) 877-43-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ronny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ronny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ronny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ronny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ronny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ronny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ronny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ronny
Products information Ronny

BTW identificatienummer (tax): BE06861755371
Ondernemingsnummer: 6948272705
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Ronny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ronny
(Get full report from official database of BE for Ronny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ronny
Addition kinds of activities for Ronny

1041. Gouden ertsen | Gold ores
141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
421204. Verhuizen diensten | Moving services
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
33130102. Mangaanmetaal, niet in hoogovens gemaakt | Manganese metal, not made in blast furnaces
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij Ronny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ronny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ronny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ronny. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

Zoek naar antwoorden van Ronny in sociale netwerken
Look for responds of Ronny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ronny. Laat een reactie achter voor Ronny. Ronny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ronny. Leave a respond for Ronny. Ronny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ronny op de google maps. Adres en contacten Ronny
Location of Ronny on the google maps. Address and contacts of Ronny

Andere gerelateerde bedrijven als come Ronny Ronny: MELGESHOF | HORECA LAND SA | DIEETBOETIEK | LOUIS BIERTEN | DE CONINCK

Other related companies as Ronny: MELGESHOF | HORECA LAND SA | DIEETBOETIEK | LOUIS BIERTEN | DE CONINCK

Ronny is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ronny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06861755371. Het bedrijf Ronny bevindt zich op het adres: Statiestraat 88; 8810; Lichtervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Ronny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ronny is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ronny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ronny, openstaande posities, locatie van Ronny op de kaart.

Ronny is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ronny, company assigned to the tax number BE06861755371. The company Ronny is located at the address: Statiestraat 88; 8810; Lichtervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Ronny were not found.
The main activity of Ronny is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ronny is not available. You also can look at reviews of Ronny, open positions, location of Ronny on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ronny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ronny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ronny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ronny, employees, financial statistics.