Paris Coiffeur

Contactgegevens Paris Coiffeur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paris Coiffeur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paris Coiffeur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Chasse 71; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 648 20 37 (+32-02 648 20 37) 02 648 20 37 (+32-02 648 20 37)

Fax (fax): +32 (87) 239-73-66 +32 (87) 239-73-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paris Coiffeur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paris Coiffeur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paris Coiffeur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paris Coiffeur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paris Coiffeur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paris Coiffeur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paris Coiffeur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paris Coiffeur
Products information Paris Coiffeur

BTW identificatienummer (tax): BE04638122558
Ondernemingsnummer: 9611358642
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 586,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Paris Coiffeur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paris Coiffeur
(Get full report from official database of BE for Paris Coiffeur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paris Coiffeur
Addition kinds of activities for Paris Coiffeur

23710100. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
26530201. Dozen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, solid fiber: made from purchased materials
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij Paris Coiffeur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paris Coiffeur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paris Coiffeur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paris Coiffeur. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

Zoek naar antwoorden van Paris Coiffeur in sociale netwerken
Look for responds of Paris Coiffeur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paris Coiffeur. Laat een reactie achter voor Paris Coiffeur. Paris Coiffeur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paris Coiffeur. Leave a respond for Paris Coiffeur. Paris Coiffeur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paris Coiffeur op de google maps. Adres en contacten Paris Coiffeur
Location of Paris Coiffeur on the google maps. Address and contacts of Paris Coiffeur

Andere gerelateerde bedrijven als come Paris Coiffeur Paris Coiffeur: ARSENE DHAESE | HAIR & NAIL SUCCES | Bachelet Laboratories | CARROSSERIE PETITJEAN | NOVA Natie Logistics NV

Other related companies as Paris Coiffeur: ARSENE DHAESE | HAIR & NAIL SUCCES | Bachelet Laboratories | CARROSSERIE PETITJEAN | NOVA Natie Logistics NV

Paris Coiffeur is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paris Coiffeur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04638122558. Het bedrijf Paris Coiffeur bevindt zich op het adres: Avenue de la Chasse 71; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 586,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Paris Coiffeur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paris Coiffeur is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paris Coiffeur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paris Coiffeur, openstaande posities, locatie van Paris Coiffeur op de kaart.

Paris Coiffeur is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paris Coiffeur, company assigned to the tax number BE04638122558. The company Paris Coiffeur is located at the address: Avenue de la Chasse 71; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 586,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Paris Coiffeur were not found.
The main activity of Paris Coiffeur is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Paris Coiffeur is not available. You also can look at reviews of Paris Coiffeur, open positions, location of Paris Coiffeur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paris Coiffeur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paris Coiffeur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paris Coiffeur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paris Coiffeur, employees, financial statistics.