Oscar's Barber Shop

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Oscar's Barber Shop
Private companiesFood and Kindred Products • Oscar's Barber Shop

Contactgegevens Oscar's Barber Shop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oscar's Barber Shop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oscar's Barber Shop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ravenakkerstraat 8; 9310; Aalst (Moorsel), België

Telefoon (phone): 053 70 37 23 (+32-053 70 37 23) 053 70 37 23 (+32-053 70 37 23)

Fax (fax): +32 (86) 297-43-92 +32 (86) 297-43-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oscar's Barber Shop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oscar's Barber Shop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oscar's Barber Shop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oscar's Barber Shop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oscar's Barber Shop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oscar's Barber Shop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oscar's Barber Shop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oscar's Barber Shop
Products information Oscar's Barber Shop

BTW identificatienummer (tax): BE05188537597
Ondernemingsnummer: 4172027587
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Oscar's Barber Shop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oscar's Barber Shop
(Get full report from official database of BE for Oscar's Barber Shop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oscar's Barber Shop
Addition kinds of activities for Oscar's Barber Shop

16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
33550000. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
50469900. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance

Werken bij Oscar's Barber Shop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oscar's Barber Shop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oscar's Barber Shop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oscar's Barber Shop. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van Oscar's Barber Shop in sociale netwerken
Look for responds of Oscar's Barber Shop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oscar's Barber Shop. Laat een reactie achter voor Oscar's Barber Shop. Oscar's Barber Shop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oscar's Barber Shop. Leave a respond for Oscar's Barber Shop. Oscar's Barber Shop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oscar's Barber Shop op de google maps. Adres en contacten Oscar's Barber Shop
Location of Oscar's Barber Shop on the google maps. Address and contacts of Oscar's Barber Shop

Andere gerelateerde bedrijven als come Oscar's Barber Shop Oscar's Barber Shop: Sobelco bvba | BASKET CLES | ERICH ETIENNE | RUDI STEVELINCK | Sonja

Other related companies as Oscar's Barber Shop: Sobelco bvba | BASKET CLES | ERICH ETIENNE | RUDI STEVELINCK | Sonja

Oscar's Barber Shop is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oscar's Barber Shop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05188537597. Het bedrijf Oscar's Barber Shop bevindt zich op het adres: Ravenakkerstraat 8; 9310; Aalst (Moorsel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Oscar's Barber Shop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oscar's Barber Shop is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oscar's Barber Shop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oscar's Barber Shop, openstaande posities, locatie van Oscar's Barber Shop op de kaart.

Oscar's Barber Shop is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oscar's Barber Shop, company assigned to the tax number BE05188537597. The company Oscar's Barber Shop is located at the address: Ravenakkerstraat 8; 9310; Aalst (Moorsel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Oscar's Barber Shop were not found.
The main activity of Oscar's Barber Shop is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Oscar's Barber Shop is not available. You also can look at reviews of Oscar's Barber Shop, open positions, location of Oscar's Barber Shop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oscar's Barber Shop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oscar's Barber Shop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oscar's Barber Shop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oscar's Barber Shop, employees, financial statistics.