John

Contactgegevens John: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data John: address, phone, fax, email, website, opening hours

John

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwedokstraat 10; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 50 35 91 (+32-059 50 35 91) 059 50 35 91 (+32-059 50 35 91)

Fax (fax): +32 (16) 415-41-29 +32 (16) 415-41-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) John: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "John"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "John"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van John, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen John. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of John, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees John. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti John
Products information John

BTW identificatienummer (tax): BE04626312255
Ondernemingsnummer: 8910705566
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in John zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor John
(Get full report from official database of BE for John)

Aanvulling soorten activiteiten voor John
Addition kinds of activities for John

421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
10610203. Pyrolusiet mijnbouw | Pyrolusite mining
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
44929904. Tugboat service | Tugboat service
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec

Werken bij John: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in John: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor John. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for John. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van John in sociale netwerken
Look for responds of John in social networks

Lees alle opmerkingen voor John. Laat een reactie achter voor John. John bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for John. Leave a respond for John. John on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie John op de google maps. Adres en contacten John
Location of John on the google maps. Address and contacts of John

Andere gerelateerde bedrijven als come John John: Générale de Banque SA | LES GODASSES DE FRAIRE | EMILE BOURDON | Goris | GROSJEAN MICHEL

Other related companies as John: Générale de Banque SA | LES GODASSES DE FRAIRE | EMILE BOURDON | Goris | GROSJEAN MICHEL

John is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is John, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04626312255. Het bedrijf John bevindt zich op het adres: Nieuwedokstraat 10; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in John zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van John is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van John is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van John, openstaande posities, locatie van John op de kaart.

John is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is John, company assigned to the tax number BE04626312255. The company John is located at the address: Nieuwedokstraat 10; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in John were not found.
The main activity of John is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of John is not available. You also can look at reviews of John, open positions, location of John on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over John, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf John, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about John, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company John, employees, financial statistics.