Hair Diffusion

Contactgegevens Hair Diffusion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hair Diffusion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hair Diffusion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Place 56A; 6110; Montigny-le-Tilleul, België

Telefoon (phone): 071 56 15 65 (+32-071 56 15 65) 071 56 15 65 (+32-071 56 15 65)

Fax (fax): +32 (15) 598-36-86 +32 (15) 598-36-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hair Diffusion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hair Diffusion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hair Diffusion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hair Diffusion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hair Diffusion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hair Diffusion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hair Diffusion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hair Diffusion
Products information Hair Diffusion

BTW identificatienummer (tax): BE09306488037
Ondernemingsnummer: 7983459472
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hair Diffusion
(Get full report from official database of BE for Hair Diffusion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hair Diffusion
Addition kinds of activities for Hair Diffusion

152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
349200. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
28999917. Brandblusser kosten | Fire extinguisher charges
32559906. Mortels, klei vuurvast | Mortars, clay refractory
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting

Werken bij Hair Diffusion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hair Diffusion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hair Diffusion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hair Diffusion. Looking for open vacancies in other companies

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Input bediende (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van Hair Diffusion in sociale netwerken
Look for responds of Hair Diffusion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hair Diffusion. Laat een reactie achter voor Hair Diffusion. Hair Diffusion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hair Diffusion. Leave a respond for Hair Diffusion. Hair Diffusion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hair Diffusion op de google maps. Adres en contacten Hair Diffusion
Location of Hair Diffusion on the google maps. Address and contacts of Hair Diffusion

Andere gerelateerde bedrijven als come Hair Diffusion Hair Diffusion: Oxfam Wereldwinkel VZW | KWIK KOPIE | STABEL VERZEKERINGEN | PHILIP DE ZOMER | Mebelco

Other related companies as Hair Diffusion: Oxfam Wereldwinkel VZW | KWIK KOPIE | STABEL VERZEKERINGEN | PHILIP DE ZOMER | Mebelco

Hair Diffusion is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hair Diffusion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306488037. Het bedrijf Hair Diffusion bevindt zich op het adres: Rue de la Place 56A; 6110; Montigny-le-Tilleul. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van Hair Diffusion is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hair Diffusion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hair Diffusion, openstaande posities, locatie van Hair Diffusion op de kaart.

Hair Diffusion is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hair Diffusion, company assigned to the tax number BE09306488037. The company Hair Diffusion is located at the address: Rue de la Place 56A; 6110; Montigny-le-Tilleul. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of Hair Diffusion is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hair Diffusion is not available. You also can look at reviews of Hair Diffusion, open positions, location of Hair Diffusion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hair Diffusion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hair Diffusion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hair Diffusion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hair Diffusion, employees, financial statistics.