De 5de Generatie

Contactgegevens De 5de Generatie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De 5de Generatie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De 5de Generatie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lappersbrug 1; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 239 52 20 (+32-03 239 52 20) 03 239 52 20 (+32-03 239 52 20)

Fax (fax): +32 (12) 356-80-89 +32 (12) 356-80-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De 5de Generatie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De 5de Generatie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De 5de Generatie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De 5de Generatie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De 5de Generatie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De 5de Generatie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De 5de Generatie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De 5de Generatie
Products information De 5de Generatie

BTW identificatienummer (tax): BE05209960937
Ondernemingsnummer: 8163909912
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in De 5de Generatie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De 5de Generatie
(Get full report from official database of BE for De 5de Generatie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De 5de Generatie
Addition kinds of activities for De 5de Generatie

3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
335499. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij De 5de Generatie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De 5de Generatie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De 5de Generatie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De 5de Generatie. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van De 5de Generatie in sociale netwerken
Look for responds of De 5de Generatie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De 5de Generatie. Laat een reactie achter voor De 5de Generatie. De 5de Generatie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De 5de Generatie. Leave a respond for De 5de Generatie. De 5de Generatie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De 5de Generatie op de google maps. Adres en contacten De 5de Generatie
Location of De 5de Generatie on the google maps. Address and contacts of De 5de Generatie

Andere gerelateerde bedrijven als come De 5de Generatie De 5de Generatie: FLALTEN BENELUX SPRLU | WERNER DEWEER | GOLF HOTEL ZOUTE-STEMAR BVBA | COWEBE ACCOUNTANTS-KANTOOR | ETS. W?RA J.

Other related companies as De 5de Generatie: FLALTEN BENELUX SPRLU | WERNER DEWEER | GOLF HOTEL ZOUTE-STEMAR BVBA | COWEBE ACCOUNTANTS-KANTOOR | ETS. W?RA J.

De 5de Generatie is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De 5de Generatie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05209960937. Het bedrijf De 5de Generatie bevindt zich op het adres: Lappersbrug 1; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in De 5de Generatie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De 5de Generatie is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De 5de Generatie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De 5de Generatie, openstaande posities, locatie van De 5de Generatie op de kaart.

De 5de Generatie is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De 5de Generatie, company assigned to the tax number BE05209960937. The company De 5de Generatie is located at the address: Lappersbrug 1; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in De 5de Generatie were not found.
The main activity of De 5de Generatie is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De 5de Generatie is not available. You also can look at reviews of De 5de Generatie, open positions, location of De 5de Generatie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De 5de Generatie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De 5de Generatie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De 5de Generatie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De 5de Generatie, employees, financial statistics.