Ana Aslan Beauty Center

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Ana Aslan Beauty Center
Private companiesFood and Kindred Products • Ana Aslan Beauty Center

Contactgegevens Ana Aslan Beauty Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ana Aslan Beauty Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ana Aslan Beauty Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Concorde 70; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 64 94 (+32-02 511 64 94) 02 511 64 94 (+32-02 511 64 94)

Fax (fax): +32 (61) 373-63-79 +32 (61) 373-63-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ana Aslan Beauty Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ana Aslan Beauty Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ana Aslan Beauty Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ana Aslan Beauty Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ana Aslan Beauty Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ana Aslan Beauty Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ana Aslan Beauty Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ana Aslan Beauty Center
Products information Ana Aslan Beauty Center

BTW identificatienummer (tax): BE03249725341
Ondernemingsnummer: 7406677246
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Ana Aslan Beauty Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ana Aslan Beauty Center
(Get full report from official database of BE for Ana Aslan Beauty Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ana Aslan Beauty Center
Addition kinds of activities for Ana Aslan Beauty Center

249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
32319904. Glasplaat gebogen: gemaakt van gekochte glas | Glass sheet bent: made from purchased glass
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
76220400. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation

Werken bij Ana Aslan Beauty Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ana Aslan Beauty Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ana Aslan Beauty Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ana Aslan Beauty Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van Ana Aslan Beauty Center in sociale netwerken
Look for responds of Ana Aslan Beauty Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ana Aslan Beauty Center. Laat een reactie achter voor Ana Aslan Beauty Center. Ana Aslan Beauty Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ana Aslan Beauty Center. Leave a respond for Ana Aslan Beauty Center. Ana Aslan Beauty Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ana Aslan Beauty Center op de google maps. Adres en contacten Ana Aslan Beauty Center
Location of Ana Aslan Beauty Center on the google maps. Address and contacts of Ana Aslan Beauty Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Ana Aslan Beauty Center Ana Aslan Beauty Center: FRISO BRUURS | K. ROEYMANS | FRANCOIS FEREMANS | PHOTO RDS | Patrick Pinchart

Other related companies as Ana Aslan Beauty Center: FRISO BRUURS | K. ROEYMANS | FRANCOIS FEREMANS | PHOTO RDS | Patrick Pinchart

Ana Aslan Beauty Center is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ana Aslan Beauty Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03249725341. Het bedrijf Ana Aslan Beauty Center bevindt zich op het adres: Rue de la Concorde 70; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Ana Aslan Beauty Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ana Aslan Beauty Center is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ana Aslan Beauty Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ana Aslan Beauty Center, openstaande posities, locatie van Ana Aslan Beauty Center op de kaart.

Ana Aslan Beauty Center is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ana Aslan Beauty Center, company assigned to the tax number BE03249725341. The company Ana Aslan Beauty Center is located at the address: Rue de la Concorde 70; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Ana Aslan Beauty Center were not found.
The main activity of Ana Aslan Beauty Center is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ana Aslan Beauty Center is not available. You also can look at reviews of Ana Aslan Beauty Center, open positions, location of Ana Aslan Beauty Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ana Aslan Beauty Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ana Aslan Beauty Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ana Aslan Beauty Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ana Aslan Beauty Center, employees, financial statistics.