Michaël

Contactgegevens Michaël: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michaël: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michaël

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijnegemsteenweg 32; 2970; Schilde ('s Gravenwezel), België

Telefoon (phone): 03 658 85 98 (+32-03 658 85 98) 03 658 85 98 (+32-03 658 85 98)

Fax (fax): 03 658 85 98 (+32-03 658 85 98) 03 658 85 98 (+32-03 658 85 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michaël: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michaël"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michaël"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michaël, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michaël. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michaël, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michaël. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michaël
Products information Michaël

BTW identificatienummer (tax): BE05336578369
Ondernemingsnummer: 6256958007
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Michaël zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michaël
(Get full report from official database of BE for Michaël)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michaël
Addition kinds of activities for Michaël

23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
38230402. Annunciators, relais en solid state types | Annunciators, relay and solid state types
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings

Werken bij Michaël: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michaël: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michaël. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michaël. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van Michaël in sociale netwerken
Look for responds of Michaël in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michaël. Laat een reactie achter voor Michaël. Michaël bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michaël. Leave a respond for Michaël. Michaël on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michaël op de google maps. Adres en contacten Michaël
Location of Michaël on the google maps. Address and contacts of Michaël

Andere gerelateerde bedrijven als come Michaël Michaël: Delbo BVBA | Rathé B | RENAULT | BOONEN nv | Atelier du Gral SC

Other related companies as Michaël: Delbo BVBA | Rathé B | RENAULT | BOONEN nv | Atelier du Gral SC

Michaël is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michaël, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05336578369. Het bedrijf Michaël bevindt zich op het adres: Wijnegemsteenweg 32; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Michaël zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michaël is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michaël is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michaël, openstaande posities, locatie van Michaël op de kaart.

Michaël is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michaël, company assigned to the tax number BE05336578369. The company Michaël is located at the address: Wijnegemsteenweg 32; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Michaël were not found.
The main activity of Michaël is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Michaël is not available. You also can look at reviews of Michaël, open positions, location of Michaël on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michaël, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michaël, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michaël, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michaël, employees, financial statistics.